Jump to content

WTT/WTS


Agentbrut

Recommended Posts

E ovako, na accu se nalazi 85 rogue, 85 dk, 81 warr, 70 TWINK full ench/gemmed mage i 68 pala kog sam skoro krenuo da lvl.. Acc ima game subscription jos 3 meseca evo armory.

Rogue: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodfeather/dorothy/simple (ima sve tbc mountove sem hipo za kog imam rep al ne dam 1600g i titulu hand of adal, 4/6 exalted cat reputacija, malo fali za volcanic stone drake oko 3-4 hc achiev ima i vicious offparts + weps + chest)

Warrior: http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/r%C3%A9%C3%A0s%C3%B4n/simple

Death Knight: http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/zajebaninoob/simple (ima i blue proto drake)

Mage: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodfeather/rapsodie/simple

Pala: http://eu.battle.net/wow/en/character/haomarush/titaniumass/simple

Na warrior ima nesto malo para oko 800g samo warrior nema 280 riding dk ima 280, a rogue 310. Na rogue ima oko 2k golda i na magu jos oko 500 dok na pali ima 1200. Acc nikad hakovan nisam prvi vlasnik al acc je kod mene vec 3 godine i radi ko nov (acc je na moje ime). Trade bi se za Druid/Hunter/Dk/Pala moze i neki lock/mage/priest. Dobra prednost ako je ally jos veca ako je na haomurshu. Javljajte se preko pm, inace iz Beograda sam moze trade i uzivo ako zelite mada ja ostajem u Beogradu. Imam SQ/CD key jedino nemam licnu kartu. Ime se vodi na mene. Na accu se takodje nalaze 2 alt shamana low lvl ali puni herluma. Dk ima 6650g.

Za prodaju dogovorili bi se za cenu saljite ponude sto brze to vise gameplay. Game subscription isteko accu pala cena!

Edited by Agentbrut
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...