Jump to content

Kladionice #3


Lucky

Recommended Posts

Ja bih probao danas

Levadiakos v Aris tr 2:0 (8,5)

PAOK v Veria tr 2:0 (6,0)

Barcelona v Malaga tr 4:1 (10,0)

kvota 510

 

A ovako nešto "normalnije" probao bih

Torino 1&2-3

Sampdoria 1&2-3

Inter 1&2-3

A.Madrid 2-3

Fiorentina 1

kvota 49.

Edited by Aleksandar.

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Link to comment
Share on other sites

Bkn veceras 2,mozda i u hendikepu on je 3.5

Probao bih Garneta ovde u sokeru je bas mala granica ( 7.5) a on je na poslednjih 7/8 utakmica samo jednom dao manje od 8 poena

Dzo Dzonson se proslu raspao mogao bi ovu da zasija pa bih igrao preko cisto na osecaj

Dirk Novicki isto preko, dosao je par tekmi ispod mislim da je red preko da dodje :)

  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

NBA za večeras.

 

Rudi Gej - više. Jednostavno, Sakramento nema previše opcija u napadu otkako se Cousins sjebo. Ili će Iseah Thomas ili on preuzimati. On se vraća iz 'povrede' ali ga to neće omesti da uzme 30 šuteva večeras. :D

 

David Vest - više. Momak je u STRAŠNOM usponu forme, svaku utakmicu je dolazio u plus i igrao na sigurne poene iz reketa. Večeras igraju protiv Bruklina, i njega će čuvati Joe Johnson koliko mi se čini, a on nije neki defanzivni igrač.

 

Ovo su mi dva najsigurnija tipa. Onako bez razmišljanja bih stavio još Love-a, Jenningsa, Jeffersona (iz Šarlota), Aldridge-a i DeRozana više, a Sefoloshu (veliki rizik, granica je fazon 7.5 poena :D), Hardena, i Milvoki daje manje poena na celoj tekmi. :)

 

Srećno :)

  • Upvote (+1) 1

:v

Link to comment
Share on other sites

Ja bih igrao Dzo Dzonsona preko, jednostavno takav suter nije dosao preko bar 5 tekmi za redom mislim da je red da dodje, kad on proradi Bruklin ce i pobediti.Nije los Dzo u defanzivi ali pravi faulove smesno.

Pazite se za DeRozana jer je on iz povrede dosao sinoc, sinoc je minus dosao,dosta je i igrao a i sutirao(ne znam koliko ce veceras igrati).

Slazem se za Dzefersona, od kako je Kemba povredjen uzima po 30 suteva na utakmici, jedini je problem sto mu stalno povecavaju granicu :)

Harden ne znam da li ce igrati, Rudi Gej definiitvno preko kao i Kevin lav s' obzirom da je povredjen Pekovic pa vecinu suteva uzimaju on i Kevin Martin.

Sto se tice utakmica, Indijana je u nesto promenljivijoj formi nego inace, mozda bi nekim cudom mogao Bruklin da ih iznenadi iako su sinoc igrali(i to jako lose), kvota je oko 5 pa u nekom sprdnja tiketu treba probati. Mislim da ce Detroit lako izaci na kraj sa Filadelfijom, Sansi imaju tim za PO pa bi i oni mogli da pobede Sarlot koji je sinoc igrao.

Edited by trn
  • Upvote (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

David Vest prošo (17 poena a granica je bila oko 14.5).  Rudi Gay isto (23 a granica je bila 20.5 čini mi se). Od ovih ostalih su ušli u tipove: Love (43), Jennings (20), Aldridge (27, granica je bila 26.5), DeRozan (36) i Milvoki daje manje koševa (90 a granica je bila 93.5). Dobar dan za NBA je bio :)

  • Upvote (+1) 1

:v

Link to comment
Share on other sites

Da, Kroford je u ZVERSKU formu ušao otkako je Pol povređen. Sabija! Ista priča i sa Po Gasolom, u poslednjih 7 utakmica, nije imao manje od 20 poena nikad :D Mene je sjebao samo John Wall, bukvalno 3 minuta pred kraj da 17ti poen, i trener ga izmeni... Mnogo su vodili protiv OKC, nije im bio potreban. :(

Edited by lawl_

:v

Link to comment
Share on other sites

NBA večeras :)

 

K. Love - više (granica je minimum 26.5) - pošto nema Pekovića, ključni igrač u Minesotinom napadu je on. Iznuđuje mnogo faulova, i poprilično je dobar sa slobodnih bacanja. Šutiraće ko blesav večeras. Lejkersi igraju raspad odbranu, u poslednjih 10 tekmi, ja mislim da su u svakoj primili po 105+ koševa. Alternativa je po meni + prvo poluvreme na tekmu.

 

S. Curry (26.5 u Sokeru) - više. Realno najglavniji igrač tamo, da nema njega, taj GST ne bi mogao jednu pobedu da veže. Izlaze iz serije od 2 pobede protiv LAC i Jute, a i ovo im je prilika da se revanširaju za poraz. Takođe, Šarlotu ne igra Kemba Walker, koji ih je u prošloj tekmi zatrpao (30+ koševa ako se dobro sećam).

 

Pored ove 2, bez razmišljanja bih probao: Nick Young (LAL), Paul Millsap (ATL), Hibbert i Brewer više, a Marshall, Boozer I P. George manje. Dodao bih i GST - Šarlot + cela tekma.

 

Srećno :)

Edited by lawl_
  • Upvote (+1) 1

:v

Link to comment
Share on other sites

Pa sta ja sad da predlozim?!?! :D

Samo da se slozim za Lava, po mom misljenju fiks kola(ako je to moguce u ovoj vrsti igre)

Dodao bih Kinzija, u vrh je formi, nemaju neku siroku klupu da ima ko da sutira osim njega, granica jeste dosta porasla(16.5) ali mislim da ce doci, mozda i Bogdana mada ne praktikujem da igram plus na obojicu ali je moguce da ce doci obojica :)

 

 

edit

Videh da je granica na Dzordza 20.5(?!) treba to probati preko, nisu hawksi vise ekipa koja igra na bas malo koseva :D

Edited by trn
Link to comment
Share on other sites

Ne pratim ABA ligu, i jos manje tipujem, ali ako bih morao, onda bih igrao ili Kinzija više, ili Blassingame-a (iz Cibone) manje. :)

 

Što se tiče George-a, šta znam, bez razmišljanja bih to odigrao, igra dosta jalovo u prethodnih par utakmica, šut mu se raspada, nije ni na 50%. Možda si u pravu otkud znam :)

:v

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...