Jump to content

kratki stripovi


Guest

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa valjda i ovi što dugo kenjaju ne provedu sve to vreme bukvalno kenjajući, nego sednu, raskomote se, u jednom trenutku odrade radnju koja traje nekoliko sekundi, i onda još malo iskuliraju pa ustanu?

Link to comment
Share on other sites

Ali zar ne treba klopi tipa čitav dan da se svari i prođe put od "usta" do "rektuma"? :)

jedino ako ne misliš da taj ručak kojeg pojedeš "potisne" ovaj od juče već obrađen i spreman za izbacivanje?

Inače, kad smo već zašli u ove priče, ja sam od ovih što duže sede na wc šolji samo zato što imam "materijala" a ne zato što čitam novine ili omote od hemije po wc-u. Jednostavno za 2 minuta ne uspevam da završim pos'o :)

Link to comment
Share on other sites

Kod prebrzog kenjanja hemoroide izaziva preveliki napor u kratkom vremenskom roku a kod predugog kenjanja predugo sedenje koje uzrokuje napinjanje mishica. Izmedju ostalog naravno, postoji tu josh dosta faktora ali poenta je da ne treba ni kenjati prebrzo ni presporo :D. Ko moze da izbegne dugacko sedenje obavezno to treba da uradi, cim se posao zavrshi GTFO! :tf:

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Link to comment
Share on other sites

ja sam od ovih što duže sede na wc šolji samo zato što imam "materijala" a ne zato što čitam novine ili omote od hemije po wc-u. Jednostavno za 2 minuta ne uspevam da završim pos'o :)

i meni se to ponekad desava da kada bi recimo ostao stvarno malo duze da sedim posle nekog vremena se pojavi jos, ajde da ga imenujemo konacno, materijala i onda sam izvalio da mogu da ostavim to za sledeci put i onda jednostavno kenjam vise puta u toku dana po minut-dva umesto da sednem jednom i sve izbacim .

zadnjih 2 meseca je kili zajebao laga, mene i sve trolove sveta u trolu

jel mogu kao nagradu da, kada jednom budem dosao kod tebe u kucu u svajcarskoj, pipnem silikone tvoje tadasnje trenutne ribe ?

Link to comment
Share on other sites

Ja kenjam dugo jer se forsiram da izbacim baš sve što može da se izbaci, istovarim glavnu turu, a onda čitam novine ili šta već i istovarujem one pritajene zalihe.

Edited by savke.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

ja mislim da je u pitanju vremenska proporcija . ako neko zavrsi obrok, recimo neki obilniji rucak u roku od 2min onda ce da kenja sigurno duze od nekog ko bi pojeo isti za 20 i posle toga kenjao 2min

šta ja tražim ovde...

Obojeni program je brutalan bend!

Link to comment
Share on other sites

Meni je slicno ko Kiliju, kako sednem krene da kulja bez nekog naprezanja tj ulaganja energije u potisak, katkad se desi da neki grumen pravi sranja :tf: tako sto se necka ko nevina riba, te oce te nece napolje, pa mi posle treba cela rolna da obrisem dupe.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...