Jump to content

Rank 13 Rogue


Hybris

Recommended Posts

Kao sto naslov kaze, prodajem rank 13 rogue-a. Account je uplacen do kraja decembra, rogue je 4/5 wrath i wrath weaponz ali to nije ni bitno posto je exp za mesec dana. Ko hoce lika uzece ga zbog ranka a ne gear-a.

ponude slati na pm

sve podatke on naloga imam, ja sam vlasnik, imam cd key i sve ostale stvari.

link> http://www.youtube.com/watch?v=UY6YymV8wbc

Edited by Hybris
Link to comment
Share on other sites

Znam Killy ali iskreno razmisljao sam se izmedju Rogue-a i mog DK-a, jednog cu samo igrati u exp a posto su dva razlicita naloga odlucio sam se da to bude DK. Realno vise ce nam sluziti u rated bg. Malo mi zao titule i /played kao i HK ali sta da radim. Ajde kad se vratim sa posla da se cujemo na msn, doslo je do cepanja grupe za rated bg (kao i sto uvek biva) pa da te izvestim ko ce gde biti.

Link to comment
Share on other sites

Kemponja, nije poenta u parama. Drugarima sam nudio roga pa da mi daju kad budu mogli/imali. Suština je da se loše osećam zbog toga što plaćam pretplatu na 3 acc a igricu igram max 2 sata dnevno, još sad treba da prebacujem charrove i kupim exp. Prerastao sam u neku ruku celu tu priču i wow mi je potreban da posle radnog dana odmorim živce u BG-u. Da li je lik warlord, scarab lord ili nešto treće nije mi bitno.

Ali pošto vidim da je ovo sve postalo ciganisanje i da ljudi više ne shvataju šta su bili rankovi u vanili neću ni da ga prodajem, neka ga neka skuplja prašinu, bolje nego da ga dam za 100e koje bi i onako potrošio na ništa! Hvala Kemp.

Možete da obrišete post, nije na prodaju!

Edited by Hybris
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...