Jump to content

DOTA 2 - slobodna diskusija


Pr0toSS

Recommended Posts

1 hour ago, Geno said:

Aca se izlupooooo :) 3 x sam padao sa 4k na 2,5k jer bas suprotno nisam zeleo da pobedim :) 

Inace kako stojite sa predikcijama? ja ako sam dobro proverio imam 5 od 12, sto nije lose valjda :)  A za EU 2nd place nisam nista stavio zaboravio, ko da sam znao da ce biti iznenadjenje :P 


http://prntscr.com/fpziv5 

a ono, mozda i da, al ne vidim poentu za uopste igranjem ako se ne potrudis maksimalno da pobedis.. sta kao fidovao si iz razloga kog? da unistis nekome dan? :) kontam da je hiljade rusa tebi unistilo tako raspolozenje al budi bolji

2il0hza.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jel moguce da nemaju nikakav studio i produkciju za grupnu fazu turnira? Izmedju meceva bukvalno stave random sliku "next game will start soon". Pa i tier 2 eventi imaju bar neku analizu i studio, a ovo bi trebao biti najveci i najbolji turnir u godini.

Link to comment
Share on other sites

Jeste li vi realni sa tim pitanjem? 20 mečeva, 12 sati dote, 4 meča simultano, bukvalno stalno imaš šta da gledaš??? Kako ali i ZAŠTO praviti četiri ekipe da bleje u studiju 12 sati??? Gledaj Dotu, što ti treba neko da te vodi za ruku kroz partiju i zanima i 15 minuta između mečeva. Prebaci kanal na twitchu, gledaj još Dotke.

...

Link to comment
Share on other sites

Nisam rekao da treba da se prave 4 ekipe za svaki kanal posebno, ali bi bilo pozeljno da recimo na main kanalu postoji studio gde mogu da se pogledaju recimo najzanimljivi playovi, rezultati ostalih meceva, pokoja diskusija mini intervju itd itd. Ovoga ce naravno biti kasnije posle grupa, ali je po meni sramota da na najvecem godisnjem turniru Dote gde igrica treba da dozivi sam vrhunac sto se tice igre ali i produkcije, ovako nesto da se desi. Ne znam zasto su uopste onda zvali Machine-a da bude host u grupnoj fazi kada covek bukvalno dobije pola sata pre pocetka meceva i pola sata na kraju.

Link to comment
Share on other sites

Zato što ako si samo pokušao da gledaš mečeve, možeš da pričaš o maksimalno jednom meču od 4 završena. A i tada ga je teško obraditi u smislu analize. Nemoguće je posle 7 godina Dote u ovom formatu drviti 10 dana vezano o mečevima, igračima, taktikama jer sve postane ižvakano i rečeno 100 puta. Odgledaj jedan TI tako što ćeš gledati sve mečeve i zgadiće ti se bilo kakvo pričanje od strane komentatora i analitičara.

...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...