Jump to content

Re: BUG 2vs2 Tournament


reAd*

Recommended Posts

Hteo bih da vam predstavim novi turnir od organizatora BUG community-a, pod nazivom BUG 2v2 Tournament

Sav dodatni info o turniru mozete naci na sajt www.bug-hq.com i forumu www.bug-hq.com/index.php , tamo je sve detaljno objasnjeno , oko prijava/nagrada/pravila/servera i svega drugog , pridruzite nam se !

Pravila:

1) Nema kasnjenja, sve ekipe su duzne da se pojave 5 minuta pred pocetak meca. Ekipa koja se u predvidjenom terminu ne pojavi na serveru gubi 16 - 0 !

2) Ako u toku mecha nekom igracu pukne net, zablokira racunar...stavlja se pauza, a igrac ili zamena imaju 5 min rok da udju na server i dalje se nastavlja normalno. Ako igrac ne ulazi na server, admin koji kontrolise mech skida pauzu i ekipa nastavlja mec sa 1 igracem.

3) Ako u toku mecha zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) vec zavrsite mech a posle cete moci da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo neke nepravilnosti da se zalite na forumu. Takodje mozete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vredjanje i slicni ispadina SAY: nece se tolerisati.

4) Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije, samo Team Leader sme koristiti Say, za svu komunikaciju sa saigracima koristite say_team ili Team Speak. Nepostovanje dovodi do opomena, svaka ekipa moze dobiti 3 opomene tokom mecha, nakon 4-te admin sme prekinuti mech i ekipa gubi 0-16.

5) Obavezna je igra na 32 bita. Ukoliko ekipa koja je pobedila nema neki SS ili se pokaze da su igrali na 16 bita, a protivnicka ekipa se zali, onda se taj mech ponavlja.

Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mech DW !

6) Kada dodje vreme vaseg mecha, pre nego sto udjete na server stavite odmah svoj tag+nick da bi mech sto pre krenuo. SVAKO KO NEMA TAG BICE KIKOVAN !

7) Dozvoljeno je da igraju samo prijavljeni igraci.

8) Nema odlaganja meceva !!!

9) Tactial Shield je zabranjen (restricted).

10) Zabranjeno je koriscenje flash bug-ova.

11) Zabranjeno je koristiti bilo kakav cheat - igrac koji bude uhvacen sa cheatom obezbedice svom timu preliminarni zavrsetak takmicenja(citaj: tim ce biti diskvalifikovan) i svi naredni mecevi tima(ako postoje) ce biti oznaceni kao pobeda od 16-0 za protivnika

12) Silent C4 nije dozvoljen.

Sistem takmicenja:

Igrace se Knock-out,32 ekipe, 2 cw Servera :)

Mape:

1.de_dust2_2x2 (dg i kr)

2.de_inferno (A Site, Mala sreda, Velika sreda i Kuca)

Mali detalji lige:

Limit ekipa: 32

Nagrade:

1.mesto: Admin na PUB i DM Serveru

2.mesto: Admin na AWP i DeathRun Serveru

3.mesto: Admin na Surf Serveru

kontakt:

Darko Irge msn: darko.i@hotmail.com

Marcy msn : cs.marcy@hotmail.com

Forum : www.bug-hq.com

Serveri :

BUG 5thQart Clan War 1 : 212.200.163.180:27039

BUG 5thQart Clan War 2 : 79.101.56.12:27051

Prijave su pocele.

GL^HF :) post by : irGe

Edited by reAd*
Link to comment
Share on other sites

Jel moraju zajedno dvojica da idu? ili 1 moze da ide na kratko a 1 moze na dugo? I da li su obavezni unapred da najave protivnickoj ekipi gde ce ici? I da li ce ih biti tu dvojica ili samo 1? I da li svi moraju da igraju pod tagom BUG, posto je vec bugarski turnir? hvala poz...

Edited by b.simph > HuSkArL
Link to comment
Share on other sites

Ovo je ozbiljan turnir, vidim da je privukao paznju ozbijnih igraca nase domace cs scene... Mislim kako i ne 1.mesto: Admin na PUB i DM Serveru

ne dobija se to svaki dan...Gledacu da se prijavim sa nekim igracem ali treba ce nam par nedelja da se postavimo i provezbamo sve mape... Srecno svima na turniru!

It's ok we got it.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...