Jump to content

Prodajem 80lvl dk full svemir oprema itd. horda


Extreeme92

Recommended Posts

POz ljudi evo ovako smorio me je wow pa bih hteo da prodam mog lika 80 lvl deathknighta blood elf zena na serveru Maghteridon. Od opreme poseduje sve zivo i nezivo u igri sto moze da ima , znaci kako kazu BEST in SLOT iteme za pvp pve i skoro full best tank gear. nalazi se u 2.3k rated team atm u 2v2 posto sam prestao da igram ali je kandidat za deadly gladijator titulu i naravno nagradu frostwyrma. Ima odlicnu reputaciju na serveru takodje i medju ensidia gildom.

Od profesija imate bs/jc na maximumu za max gear stats potencijal. Ima sve reputacije na exalted osim kirin tor. Od titula ima ( of the nightfall , Flawless victor , twilight vanqiusher , undying ) a uskoro i deadly gladijator. Uz account dobijate sav info sve moguce sa orginal cd-ovima. Takodje na accountu se nalazi lvl 62 undead rogue kao alt , ali za ozbiljne kupce dao bih josh jedan acc gratis sa lvl 70 orc warriorom isto horda maghteridon. Evo ovo vam je link trenutne opreme (pvp) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Medolina

Acc je trenutno istekao ali moguce ga je produziti ako dobijem ozbiljne ponude. Od pve opreme ima 5/5 valorius sa najjacim weaponom u igri najjacim trinketima ect.. uglavnom best in slot. Od tank opreme ima 3/5 valorius i 2/5 heroes i takodje gomilu 25man naxx itema prestenje neckovi itd..

Od mountova retkih ima ( red proto drake sa achievmenta , ima blue drake koji ima 0.1% drop sa malygosa ima samo 2 takva na serveru , fali mu http://www.wowhead.com/?achievement=578 da bi imao i 310% plagued proto drake. ali sve jedno dobija arena zmaja. Takodje ima i onog bronze drake iz timed run al to manje vise.

Sve u svemu ovaj lik ima sve sto moze da ima u igri trenutno i nadam se ozbiljnoj prodaji .

Cena bi bila 350e minimum znaci ponude ispod ne primam. Poziv na broj 063/543/910

Pozdrav svima.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...