Jump to content

Malatrolapunakontrolora

The X
  • Posts

    2,258
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-4 Nije se snašao

2 Followers

About Malatrolapunakontrolora

  • Birthday 12/22/1986

Retained

  • Member Title
    Orange Moyamoya

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

5,333 profile views
  1. Sada je zapravo samo malo veća gužva nego inače.
  2. Ceo prokleti dan je gužva u radnjama, pomislio bi čovek da imamo plate par soma € kada se ovako besno kupuje...
  3. Najnormalnija pojava je da kažu da na stanju imaju telefon, i kada dodješ rade onaj klasični pilicarski fazon "nemamo taj ali imamo...." u nadi da će uspeti da obrlate nekog nesrećnika/cu koji su tehnološki retardirane veverice.
  4. Well, baterija mu je stvarno velika prednost, ali nisu se svi navikli na one back buttons koji su specifični za G seriju. Većina refleksno pokušava da ugasi telefon sa strane i slično, ali posle mesec dana u većini slučajeva (ako ne ispadne iz ruke that is) navikne se čovek.
  5. Većina appova nije prilagođena za 2560 rezoluciju, tako da je beskorisno uzimati G3 sada osim ako nećeš da trčiš po ulici i vičeš da imaš mnogo dobru rezoluciju na fonu. G2 Pro je zakon ali opet treba ga izbunariti kod nas :S Mada je i G2 kickass jedino je retardirano što nema Micro SD slot...
  6. Racun u komercijalnoj. Skoro pa su normalni. Najveci problem je sto vikendom UVEK skidaju duplo "greskom", ostave me bez para, izvinjavaju mi se u ponedeljak kao da nista nije bilo. Sad sam nabacio mobilni banking pa vise ne prave tako cesto "gresku". Ujutru upalim mob da vidim transakcije, i vidim da mi obrnu pare 20x nekim cudnim transakcijama i "obezbedjivanjem sredstava". Jednom su mi cak skinuli nekih 1000 jer sam njihovom greskom bio u minusu zbog tih transakcija. Ako nastave sa bezobrazlukom, menjam banku, najverovatnije intesa ili erste.
  7. I vazi samo na artikle koji nisu na akciji, a 50% artikala je pod nekim stalnim akcijama
  8. Nemoj previse da se oslanjas na nase , gdegod da su ispasce najgrdji moguci olosh cim im se pruzi prilika ... + ocekuj da uzivas u najjacem srpskom patriotizmu...
  9. Dubstep beatboxing :D http://www.youtube.com/watch?v=6sU2yyosJho
  10. Naravno , onda pocne da muca i kao "ma opusteno , ako nemate nije frka " uz veoma ubrzan hod xD
  11. Imate i one famozne likove koji se prave da su neki serious bsns /zajebani i da im hitno trebaju pare... Leti na trasi Usce - Zelenjak ima jedan nizi lik koji startuje grupe likova i prica da je vodja navijaca , da mu trebaju pare za ________ i da mu je hitno , pa ajde onda skupite neke pare... Ukoliko naleti na nekoga ko je manji od njega / slabiji ima , ume da koristi fazon "Nemoj da te prestresem jer ako ti nadjem nesto najebao si !" Also , cigosima nikad ne dajem $$$ , jedino matorcima jer oni ni nemaju sanse za neki posao ili slicno ( ili su sanse minimalne )
  12. Dobro ... jutro? Kad ce bre toplo vreme ffs :(
  13. Au ... fast food ovako rano u novoj godini... not gonna end well also srecna nova godina xD
×
×
  • Create New...