Jump to content

Duka.

The X
  • Posts

    340
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

3 Followers

About Duka.

Kontakt podaci

  • Skype
    duka-kun

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

7,061 profile views
  1. Odgledao Natsume Yuujinchou i Zoku Natsume Yuujinchou. Podseća na Mushishi. Zanimljivi su likovi, drži pažnju i muzika je kul.
  2. Brotherhood prati mangu. Nije repriza, bolji je od prvog FMA, vredi odgledati.
  3. Bio sam juče do Mamuta, i na spratu u delu sa stripovima vidim Berserk mangu. Odem do kase pitam koliko košta, 1200 dinara. :C Nadam se da je neka greška, jer 1200 je stvarno mnogo para... Inače obmotana je folijom pa nisam mogao da pogledam sadržaj, i nemaju od prvog broja nego random izdanja.
  4. Odgledao Clannad, danas počinjem Clannad ~After Story~ pa to kad završim na redu su Tengen Toppa Gurren Lagann i Mushishi.
  5. Odgledao Higurashi no Naku Koro ni i Higurashi no Naku Koro ni Kai. Nije loše, za prvi deo sam mislio da će da smara zbog ponavljanja priče 5 puta, ali ispalo je baš dobro. Drugi deo je takođe dobar. Još da odgledam OVA i posle Requiem for the Phantom.
  6. Duka.

    DVD-RW problem

    Već sam bio do imtela ima za 2k da se uzme. Nego, malo pre sam izvadio dvd i otvorio ga u nameri da ga unutrašnjost očistim od prašine, nisam ni skinuo poklopac jer se baš teško skida, smorio se vratio dvd u kućište i kad sam ubacio jedan od diskova koje retko čita učitao ga iz prve lol.Probao sam sa još nekim problematičnim diskovima i njih čita. :)
  7. Duka.

    DVD-RW problem

    To sam prvo uradio i ništa. Jel ima neki servis na Novom Beogradu gde može da se promeni laser ili da pazarim novi dvd rezač ?
  8. Duka.

    DVD-RW problem

    U pitanju je Pioneer DVD-RW DVR-111D. Kad hoću da narežem neki dvd, na 2% prekida rezanje i izbacuje poruku 'Generating DVD high-compatibility borders'.Takođe, kad ubacim dvd, DVD-RW Drive menja label u CD Drive.Jel krepao ili može nekako da se sredi ? halp plox Hvala unapred.
  9. Prodajem Maga 5 delova t6 ( undead female ) bt/swp gearovan ( sa velikim izborom opreme u zavisnosti da li vishe volite krit/haste/spell ) engineering/enchanting 375 mount 280% pvp gear - 1 brutal , 3 venge 1 gladiator , fale 2 guardiana ( boots/ring ) i ima 500 arena poena , 15k honora rogue (undead male ) : full merci , neki sitni ZA epici i 1200 arena poena i neshto malo honora oba karaktera se mogu transferovati, trenutno se nalaze na Frostmane EU, acc je uplacen do 9.11.2008 e-mail : srboljub90@yahoo.com msn : srboljub90@hotmail.com sto pre to bolje Anke/Milos
  10. Duka.

    kupujem

    Imam ja bleach do 123. epizode,ako hocesh narezacu ti...ne treba mi kesh ;)
×
×
  • Create New...