Jump to content

toma

The X
  • Posts

    1,408
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    49

Everything posted by toma

  1. nigrola je u pravu, stvarno ti nikolasi pisao uvod
  2. mladene! stavio si uncut gems a nisi good time. diskvalifikovan si. od filmova o automobilizmu koji su izasli u poslednjih par godina, kao sto su gore pomenuti, lamborgini i manov ferari, ovaj je beskonacno bolji po bilo kojem parametru da uzmes da ih poredis. mene automobilizam vrlo malo privlaci ali sam ford vs ferrari odlgedao jedno 3-4 puta i svaki put mi je bio podjednako uzivajuc. jedan od retkih filmova koji mi je nadmasio ocekivanja. pa napisi utiske, milance. nemoj da se stidis. mozda te fata samo malo ujede. btw, jel gleda neko shoguna? kida serija za sada, pozeleo sam da odlgedam i original sa mifuneom.
  3. buraz, smanji maloumno generalizovanje za pocetak. mozda ti neko i procita post a da ne pomisli da si komplet dijabola 😄 vas novozelandjane, a? koji ces nam kurac ovde onda da nam pises kako kastujete mass suicide?
  4. mamu li mu jebem bolesnu, strasno sta se radi u srbistanu
  5. kruko je valjda pustao neku muziku. a i marmen
  6. https://www.instagram.com/p/C1M7vNKM95A/?hl=en otvara mac i onda zum na neki raspali fujitsu i win 10. sve mu zvalavo jebem da mu jebem.
  7. kace umre u holivudu ovaj 1vX trip gde dok ovaj 1 bije jednog od X ostalih Y iz X gleda kao ovce kako 1 bije jednog od X
  8. dende se bavi[o] teretanom, postovao je i nohomo slike svog izvajanog tela. takodje je i pravnik u inostranstvu. dendi se bavi fotografisanjem zena i izucavanjem doseljavanja arapa na izraelsku teritoriju iz belgije. to pokusavam da napomenem, da si izvrnuo od starta.
  9. onda je otvorio jos 20 tema i sa svakom sledecom ispadao sve veci retard :DDDD po nti put, dende i dendi su dve razlicite osobe
  10. a smejali ste se kiliju kad vam je pricao da ove ribe ne postoje
×
×
  • Create New...