Jump to content

Myst

The X
  • Posts

    514
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Myst

  • Birthday 03/17/1980

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Omiljene igre:
    Fallout 2
  • Lokacija:
    Republika Srpska

Recent Profile Visitors

3,927 profile views
  1. Pravimo neki nas clan pa ako hoces pridruzi nam se. Ima nas 6-7 trenutno.
  2. Myst

    BLACK MESA

    Jbg. Aj javite utiske posto ja necu skinuti sve ovo do sutra.
  3. Myst

    BLACK MESA

    Izgleda da treba Source SDK 2007 da bi se ovo igralo. 1. Open the Steam window. 2. Go to the Library. 3. Change the list to Tools. 4. Find and double-click on the Source SDK item. 5. Read over the dialog box and click Download and Install / Next to continue 6. The Source SDK will then be downloaded to your computer via Steam.
  4. Sjebaše mi Nokturna. A kupio sam ga zato što nije OP i kao siguran sam nema šanse da ga nerfuju kad ono boom.
  5. Pekara i ima posebno brojilo ali pretpostavljam da je problem sto mi je kuca daleko od trafo stanice, pa opet varira napon. Hteo sam da kupim taj online UPS ali mi je mnogo para pa sam odustao. Nista, na ovom UPS-u mi se resetuje jednom u 2-3 dana sto mogu da podnesem. Ranije se resetovao 5 puta dnevno. Hvala u svakom slucaju.
  6. Nije bas djubre, platio sam ga 40 ili 50 evra ali kupicu neko jos bolje. Hvala na pomoci.
  7. Otvorili smo neku pekaru pored kuce i od tada imam problema sa naponom. Kada god se upale 2-3 trofazne masine u isto vreme padne napon i resetuje mi se komp. Kupio sam APC Line-R 1200 i APC UPS CS 650 u nadi da ce mi to pomoci ali izgleda da sam se zeznuo. Prvo sam ustekao Line-R 1200, pa sam na njega nakacio UPS ali iz nekog razloga kad god se upali Line-R 1200, upali se i baterija na UPS-u, a to valjda nebi trebalo posto bi Line-R 1200 trebao da regulise napon a baterija da se pali samo kad napon padne ispod 180W. Kad prikopcam samo UPS sve radi mnogo bolje i baterija se pali kada i treba. Moje pitanje je dali mi ovaj Line-R 1200 uopste treba ili sam bacio pare? Imam jos jedan problem. Cak i na UPS-u komp mi se resetuje po nekad u trenutku kada se upali baterija i to uglavnom kada igram neku igru. Pretpostavio sam da je ovaj UPS previse slab za moju konfiguraciju, pa sam malo citao na APC forumu i tamo kazu da je sasvim dovoljan za moj komp, a i PowerChute kaze da UPS nije preopterecen cak i kada pokrenem neki burn test pa me zanima dali je moguce da nesto nije u redu sa mojim UPS-om ili je on ipak previse slab za ovu konfiguraciju. Masina je: E5300 2.6 GHz 4 GB RAM 9800GT 4x WD Caviar Green 550W PSU
  8. Meni opet najbolja tema iz Obliviona :)
  9. Gore od Obliviona ne može, tako da sam optimista.
  10. Myst

    World Cup 2010

    U pravu si. Tek sad mi doslo u glavu kakvu smo priliku propustili. Propade jedna sjajna generacija. Nema nista od nas dok kriminalci kao sto su Karadzic i Djoric upravljaju nasim fudbalom.
  11. Myst

    World Cup 2010

    Los je taj primer. On se samo sklonio da nebi skrenuo loptu sto bi uradio svaki normalan stoper. Jeste bio los u ove 3 utakmice kao i Ivanovic ali nije nas odbrana kostala ispadanja nego promaseni ziceri. Po prvi put u zivotu ne krivim nikog za ispadanje, mislim da su svi dali koliko su mogli. Jednostavno nemamo kvalitetnog napadaca i tu ne mozemo nista da uradimo.
  12. Instaliraj Realtekove drajvere, ne Asusove. http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS Nisam nikada imao problema na x64 sa tom zvučnom za razliku od x86. Danas sam instalirao zadnje drajvere i šljaka fino.
  13. Myst

    Liga Sampiona

    E to. Imaju igrača manje, a on udvaja Robena i Riberija. Nani i O'Šeja levo, Evra i Valensija desno. Bajern ima 3 igraca vise u sredini, niko ne vrsi pritisak na zadnju liniju i njihovi štoperi ladno dolaze na 30 metara od gola. Ma Ferguson je budala. P.S. Koma Bog
  14. Myst

    Liga Sampiona

    Ferguson matora konjina. Opet je je sve sjebao sa svojim izmenama. Rafaela je trebao da izvadi na poluvremenu, videlo se da se momak previse uživeo. Posle crvenog on ubacije O'Šeju i opet kao i u prvoj utakmici poklanja Bajernu sredinu terena. Boli me za Mančester, navijao sam za njih samo zbog Vidića ali realno ispao je bolji tim. U ove dve utakmice pokazali su mnogo više od Bajerna.
×
×
  • Create New...