Jump to content

red

The X
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About red

  • Birthday 11/11/1987

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

3,337 profile views
  1. BW mozemo da igramo kad izadje HD verzije. Kapiram da cu to da igram :) A brodice igram svaki dan, pa valjda cu moci i u nedelju uvece.
  2. Poz ljudi. Igram brodice sad vec neko vreme. Slabo nailazim na Srbe pa sam se setio ovog forum. Ako hocete da se igramo, nick mi je: r2097 pa ko hoce nek me doda. Dule tebi sam poslao request. Inace, davno sam igrao Brood War pod nickom: kepa ... ako se neko jos seca toga :)
  3. red

    drugi svetski rat šbbkbb

    Jos je bolji ovaj lik sto je slikao te sto salutiraju :)
  4. Ne lupaj. Vec je rodila "senku"... Nema mnogo nacina na koji to moze da se zavrsi. Slobodno mi brisite post ako previse spojlujem.
  5. U knjizi je to nekako drukcije. Mogu da ti spojlujem samo... U knjizi se to desi 2x. Prvo ne znas da li zna, cak on ima neke glavobolje i kosmare posle toga. Pa onda se to ponovi kod Storm's end-a, a tada sve mislim da zna. Tako da verovatno i ovde zna. Makar se ja toga tako secam :)
  6. Odlican je strip. Budi ljubazan pa postavi, ako nadjes/kad izadje, i Mystery Knighta :)
  7. Radio sam search i nisam nasao. Ako je bilo onda jebiga. 1.deo 2.deo Gandor! Lovac na Nirdalu. Neku zmiju koja preti da proguta svet! Ko voli cudne ljude neka obavezno pogleda. Dodatno ulje na vatru doliva to sto je lik nas i sto je nekako harizmatican i elokventan je.
  8. Gluposti... Ja se nisam ni prijavio. Meni je vila dao :*
  9. Hahahaha sto je muzikica za sajt dobra :) Samo distorzija !!! Mada nisam neki ljubitelj ramshtajna... iako je ovo jedan od 'ranijih' albuma...
  10. Taj Jebaczerg je iz panceva... ako se hvalio da je iz bg-a laze... ili se kurci jednostavno posto je pajser i prodaja i pozer ... Imas ti tog milosha i ovde na ovom forumu pod pseudonimom de1recton ili tako nesto i koliko sam skontao jako je dobar sa svim ljudima ovde XD A ako ti nesto vishe treba od njega mogu da ti dam njegov broj a i broj njegove seshe ako oces. Dobra je mala XD
×
×
  • Create New...