Jump to content

loshmi

The X
  • Posts

    244
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

About loshmi

Recent Profile Visitors

3,208 profile views
  1. loshmi

    Dark Souls 2

    Evo i ja da doda malo soli ovde. Nesto mi je dosadno ovih dana, i uzmem i instaliram DS 2, uzeo sam sa DLC-ovima, i presao za jedno 60-tak sati. Igra zapravo nije moj cup of tea uopste, ja volim atmosferu, pricu, realisticne karaktere. Zato volim RPG, DS2 je role play koliko i diablo 2 (budzis dexterity). Prica ne postoji, kraj je kratak i razocaravjuc, ne toliko po sadrzini, nego po kvantitetu, ono par recenica i kraj. Glavni karakter uopste ni ne prica, sto je meni neverovatno u danasnje vreme Cenim sto su oruzja pravljena sa manama i prednostima, retko sta je predrkano. Ako je greatsword, ima ogroman damage al je spor ko kurac, sa druge strane dagger je brz itd itd. To su dobro uradili. Fakat da ti se smanjuje maximalan zivot svaki put kad umres me umalo naterala da prestanem da igram. Onda sam nasao "ring of life protection" I odlucio da nemam sta bolje da radim ovih dana nego da nastavim da igram. Gazde su totalno ne izbalansirane, Persuer onako rano? Ma daj molim te, a Old Lava king ili kako god se zvao, onako kasno, nemam pojma, kao da nisu bas razmisljali o svim detaljima. Pola stvari nema sanse da zakljucis u igri, kao gde sledece da ides, narocito kad Ubijas neke od gazdi. Ali uopste, valjda je pravljeno sa time da ce ljudi deliti iskustva na netu i tako prelaziti. To nije moj trip, pokusavao sam da igram sam bez gledanja na net, ali kada bas zapnem moram da pogledam, natera me igra. Ne volim to. Nema mape, nema journala, nema nicega jbt. Sta znam posle svega ovoga, trebace da mi bude bas dosadno u zivotu pa da igram trojku :)
  2. Slucajno nabasao na ovo. Jako me podsetilo na ovaj forum :) Pa ko ima vremena i zivaca...
  3. loshmi

    Dragon Age 3

    Ja zavrsio. Oko 50 sati igre. Imao sam cudan bug u poslednjem boss fajtu, kada izgleda usled toga sto sam ga mlatio prebrzo igra ne uspe da ukljuci cut scene malo pre nego sto ce umreti. I onda on tako stoji neunistiv. Vidim da se desavalo i drugima tako da je bas ono bugchina, narocito sto je jedini nacin da prevazidjes jeste da ili reloadujes od pocetka fajta, ili da probas da ga gurnes sa litice, sto vidim da je nekima uspeval na youtube-u (ne i meni). Kinght-Enchanter je toliko predrkan, da nema smisla uzimati ga. Ako sam pre te specijalizacije koristio pauzu svakih par sekundi da bih rucno rekao svima sta da rade, sa KE-om bih jednostavno bacio barieru i isao u masu, klikajuci F1. Sto je najgore cak i u boss fightovima je to radilo, jedino sto svi ostali poginu, ali sam KE ostane neozledjen i zavrsi i zmaja i bilo sta. Zaista preterano. Na kraju sam vodio party samo da ih cujem kako kenjaju. Ono sto ova igra ima bolje od mnogih je iluzija da party memebery imaju razradjene licnosti, koje nastavljaju da evoluiraju kroz igru. Svi imaju svoj sistem vrednosti, i drugacije vrednuju stvari i odluke. Mozes da romansiras skoro sve party membere, ali ako si musko i strejt cini mi se da imas samo dve opcije. Ja sam probao obe cisto da vidim kako ce da ishendluju raskid. Nisu ga hendlali uopste, sem jedne recenice sve je kao i pre, nema ni pomena. To me malo razocaralo.
  4. loshmi

    Dragon Age 3

    Definitivno mi je postalo mnogo zanimljivije kada sam izasao iz Hinterlanda. To je znaci najbitniji tip ako zeli neko da uziva u igri. Izadjite iz tog dosadnog ogromnog dela as soon as possible. Znaci uraditi sta se uraditi mora i tutanj. Jako jako smaraju glupavi kvestovi tamo. Kakav li su fail napravili sto uopste napravili main quest line da te vodi tamo tako rano, zju zju zju. Ja sam stigao do dela kada treba da ubijes Dutchess (mnogo kasnije). Tu ima jedan quest u kome tumaras po zamku i trazis neke papire, i to traje satima. To je bukvalno najveci fail u igri do sada. I onda fight sa Dutchess, ono sto je najgore je sto ne mozes party da promenis, niti mozes da replenishujes potione, a ona nenormalno kara, ja sam usnimio sa svima polu polupanim, u partiju gde imam 3 mage-a i jednog fightera, i jebala mi je kevu jedno 5 puta. Cak sam smanjio i dificulty na casual i dalje me kara. Sto je najcrnje sad ako uloadujem neki save od pre pocetka misije i pametnije odaberem party, moram ponovo smaracke questove da radim. Uf.
  5. loshmi

    Dragon Age 3

    Ja krenuo, posle pacenja sa krekom, igram jedno 5 sati vec. I nekako me smara. Nemam pojma otisao sam u onaj Hinterland (ili kako god da se zove). I nekako postane jebeno monotono. Glavna prica je nekako meh, sporedne price su prilicnu glupe, fight je jako jako jednolican. Ono sto me najvise zivcira je sto se na nekim mestima respawnuju mobovi (templari i mageovi), I dodatno dodaje utisak smoru. Barem meni. Jebo ti tu igru koja mora stalno da respawnuje monstere,
  6. 2% ti je zbog toga sto ti je enchanting nizak, kako ti enchanting skill postaje jaci i kako unlockujes one perkove za stronger enchantments tako ce ti rasti sa 2-4-6..bla bla bla. Ako hoces da napravis bolesno (cak i sa najnovijim patch-evima) proguglaj fortify restoration exploit
  7. Strong point Witchera je bio story i karakteri. (Naravno to je zbog toga sto su crpeli heavily iz knjiga). Dobar deo likova je imao realistican karakter. U kecu vise, ali i u dvojci. U open end svetu to mora da bude izgubljeno. Bice brdo npc-eva koji ce da govore iste recenice, cesto i sa istim glasom. Questova koji su potpun isti. Bice isprazno posle tog main questa. Mislim da odlukom da prave sandbox gube sustinu onoga sto je ljude privlacilo igri.
  8. loshmi

    RPG godine

    Tuzno je da Far Cry 3 ima vise role play elemenata od polovine ovih igara (tj one polovine koju sam ja imao prilike da igram).
  9. Ovaj lik je zajebo i Vucica po ljigavosti. Nisam mogao da pogledam do kraja!
  10. loshmi

    Game of Thrones

    I meni je jedna od retkih retkih koju sam odigrao do kraja skroz. Treba zapamtiti te koje su ovo ocenili sa 3/10 i staviti ih na shit listu.
  11. Nasao sam sta je problem. Izgleda da morate da cackate konfiguraciju da bi vam se "Data" opcija u launcheru aktivirala. Treba otvoriti SkyrimPrefs.ini i dodati ispod sekcije [Launcher] liniju bEnableFileSelection=1. Onda pri startovanju igre odete na data i selektujete dva esm-a.
  12. Ja instalirao verziju 0.92 i nista. Onda pokusao onu extracted file (a u stvari su supci stavili iste fajlove kao i u originalnom downloadu) i opet nista. Probao sajv i load. Opet nista. Ili nemam odgovarajucu verziju ili tu treba nesto sto nisu napisali. Ah ti modovi!. Jel uspeo iko da natera da radi???
  13. loshmi

    The Witcher 2

    Ti stavljas stormklouks/imperiju i witchera 2 u istu recenicu, a ja trolujem. Kako da ne.
  14. loshmi

    The Witcher 2

    Opet ako pogledate sta je izaslo od velikih naslova prosle godine Witcher 2 je po meni ubedljivo najbolji. Mislim DAO2 i Skyrim su jos vise podbacili. Witcher 2 barem mozes 2 puta da odigras i da otkrijes znacajne delove price koje nisi imao sanse originalno da otkrijes.
  15. Nisam znao gde ovo da turim, pa mi ovo delovalo najmanje pogresno. "Our fans demanded to see this game brought to the PC, and the noise they have made was simply too loud and too passionate to ignore,” said Hidetaka Miyazaki, Creative Director for Dark Souls at FromSoftware, Inc., “This also allowed us to dive back into the world of Dark Souls, offering a special edition of the game that offers more ways to die over and over again than ever before..." http://namco.com/company/news/namco-bandai-games-inc-announces-dark-souls-prepare-to-die-edition-coming-to-pc Koga mrzi da cita 24. Avgusta izlazi za PC.
×
×
  • Create New...