Jump to content

FATA

The X
  • Posts

    4,575
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

FATA last won the day on March 26

FATA had the most liked content!

Reputation

511 Sjajan član

3 Followers

About FATA

  • Birthday 04/15/1985

Retained

  • Member Title
    oomnomnom

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

13,466 profile views
  1. Nadoknadjuje isto kao sto mozes da nadjes pravi domaci paradajz u januaru po pijacama Beograda. Ili isto kao sto su studije o covidu objavljene u lancetu nezavisne. Ili kao sto su BTC i ETH cuvari vrednosti da ih inflacija ne pojede...
  2. Bio sam van forme pa sam poceo da vezbam! Koliko brak upropasti coveka da zaboravi i fore da baca! Meni stiglo tek sinoc oko 9. Jbg kao i svaki novi sistem trebace neko vreme da se uhoda. Kapiram da ako bude bilo volje da ce za 6-12m policija kroz sistem automatski nakon podnesenog zahteva.
  3. Sta kazu, jel ISIS srusio most ili KGB?
  4. Bravo @mladenq i hvala za trud i listu! Dosta dobrih predloga za pogledati 🙂 Pazi 2013 je bila prepuna odlicnih filmova a neke si i sam nabrojao medjutim oni su 11, odnosno 12 godina stari... (broj na prstima), tako da se oni ne racunaju! 😄 Stoji da su mnogi filmovi koje si nabrojao odlicni (bar one koje smo oboje gledal), a primetices trend sto si i sam pomenuo da se broj kvalitetnih filmova smanjuje kako se priblizavamo sadasnjosti sto je i bila moja poenta. E sad vecina filmova koje si nabrojao su trileri sa elementima ostalih zanrova sto je bas dosta drugacije od BT... Sigurno neces u petak uvece ukljuciti enemy ili prisoners da opustis vijuge... U tom smislu sam saljivo prokomentarisao da je BT film decenije na sta si se upecao 🙂Mislim da BT ne moze da se poredi sa filmovima iz 2013 i 2014 koje si pomenuo, ali kasnije ili sije ili je rame uz rame sa istima.
  5. Ae kad si uporan 🙂 Sada je 2024, decenija je 10g sto znaci od 2014. Nabroj 10 filmova, po 1 za svaku godinu da su bolji od BT i po kojm kriterijumu si ih ocenio. Mogu filmovi iz iste godine, mogu i filmovi drugih zanrova.
  6. Nije me mladen skontao ili razumeo sta znaci film decenije, nego je odmah krenuo da zuva i da ide u crevca kako su rici i tarantino magovi! Bulet trejn jeste film za opustanje i dobru zabavu pa makar ga i zaboravio nakon pola sata. To je ujedno i moja poenta da se takav soder filmova pravio poslednjih 10g da je bulet trejn za 3 kolja ispred.
  7. Nema zuvanja mladene! Proveri prvo sta su obojica snimili u poslednjih 10 godina.. Recimo da su poslednji kvalitetni filmovi izbaceni 2015 hejtful 8 i serlok holms 2011. Davno nismo vise u '00!
  8. Sprdam se laki ne bih u zivotu kupio nov auto sa ili bez akcije sa PA... Nego sam se sprdao na ovo "pun rezvoar goriva". Na stranu to sto je akcija kao kad prelepe normalnu cenu sa bulja cena u marketima ili stave milion i precrtaju a dole ostave redovnu cenu...
  9. FATA

    Koji auto da kupim

    Mazda 3 i dalje favorit samo cekam da naleti nesto. Fazon 5-6 ucesce i 10ak na kredit a ostalo na BGPP! Razmatrao sam klia i jarisa na sajamskoj ponudi ali mi puno da dam 12-13 odmah plus 10 za kredit za autoe koji mi se ne svidjaju nesto preterano a maltene su u osnovnoj opremi.
  10. Daj 3 argumenta zbog cega, pre nego sto lupis ponovo.
  11. Jel ovo samo za americko trziste? Gledah nekoliko recenzija na jutubu i svi 2.5T su bili ameri mrtvi I jbg nije neka ponuda.. Ne dolazi sa punim rezervoarom goriva!
  12. Zaboravio sam da okacim sajamsku ponudu za m3!
  13. Odlicno, taman cu biti jedini ucesnik turnira da pokupim nagrade! I ja sumnjam u to da se nesto drasticno promenilo za ovih deset godina.. Medjutim izgleda da nisam znao da od tada a mozda i od ranije gotivim super mala mesta. Isto sam mrzeo francusku zbog pariza i onda odem u bordo pa izvalim da sam se zajebao.
  14. Ne znam kako se kaze, ali vidim da sirotinje nema!
×
×
  • Create New...