Jump to content

djatta

The X
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About djatta

Recent Profile Visitors

1,535 profile views
  1. Dođi 27. na sajam da vidimo jesi naučio da igraš za 10 godina
  2. Evo tu sam. Nije me bilo na WCG jer sam bio na moru, a realno nisam baš mnogo igrao preko leta, pa ne bih ni mogao mnogo da uradim. Ova mi se fifa sviđa. Jel legend patch radi sa crackovanom igrom? I šta donosi ovaj patch 1? Jel igra neko od vas DIP da se nađemo na netu? Sad sam prešo sa wireless na ADSL pa bi trebalo da mi je ping mnogo bolji. Čuo sam da se svašta dešavalo na WCG, pa da mi ne biste objašnjavali, bacite mi link da vidim oko čega ste se prepucavali. Peđa nije baš hteo da mnogo piše o tome. Pozz Naravno. Jel vidiš koji fudbaler mi je avatar?
  3. Igrao sam. Grafika mnogo bolja, igra slična prošlogodišnjoj. Ali mi nekako ova bolje ide. Ona prošla me je baš nervirala. ManU je moj tim definitivno. Kad ćemo da igramo?
  4. Dobro je, bolje nego prvi put. Samo je Rebba podbacio. Mora da je naleteo na nekog bagera. Faker, Joko, svaka čast. Bod je bod. Peđa na iskustvo . Mora mnogo da se vežba. Korneri su naročito zajebani. Možeš ekstra da igraš, ako si malo dekoncentrisan, primiš začas 3 komada. Svejedno, ipak je bolje.
  5. 2 boda za pobedu je sasvim dovoljno. 3 boda su uvedena da ne bi bilo nameštenih nerešenih utakmica, a ne verujem da u je u fifi neko zadovoljan nerešenim. Bar ja nisam igrao sa takvim. BO3 je bolja varijanta nego home & away, i to iz više razloga: poštenije je, jer ako dobiješ 2, bolji si od ovog drugog; kod home away može da se desi da podbaciš jednu, pa da u drugoj ne možeš da nadoknadiš golove; imaš i problem sa produžecima, ako obe budu npr. 2:1 moraju da se igraju produžeci, al FIFA ne da, pa moraš da igraš i treću od 2 min, ali ako FIFA baguje, biće 6 min (jednom sam sa Alexom igrao 3:3 regularno, pa 9:7 u produžecima!!!!). Ne znam šta si zapeo za Brazil. Od 4 prvoplasirana igrača, samo Alex je igrao sa Brazilom (2xŠpanija, 1xEngleska). Ako hoćeš realnost, obuj kopačke pa na travu. Ovo je igra. Jedino što se slažem sa tobom je da treba dozvoliti da se biraju isti timovi, jer ako je neko vežbao samo sa Brazilom, neka igra sa Brazilom. Inače, zadovoljan sam organizacijom. Prvi put je bilo dovoljno računara i nije bilo "sušenja". Pobednici za mene neočekivani, ali iz onoga što sam video vrlo zasluženo (congrats). Pravi fudbal će da se igra sa MANUAL ON.
  6. Ajde ok, ako oćete da izbacite Barsu, izbacite je. Što se timova tiče, neka budu različiti, ali neka host bira, pa ako se igraju 2 tekme, onda je pošteno. Ovo s novčićem je malo trulo. Video sam kako izgleda manual on, igram stalno sa tim, i konačno mogu da kažem da kad bacim pas, lopta ide tamo gde sam je poslao i po prvi put - ne u noge. Što se brzine tiče, ja sam za normal, ali ako ste svi za fast...
  7. Pa da, ajde da ne igramo uopše, nego da bacamo novčić, i ko dobije - pobednik. Prvo, zašto na fast, kad ESL igra normal? Drugo, zašto manual off, nećemo da igramo pinball u kaznenom. Manual i jeste tu zato što je skill a ne luck. Pravi se turnir, treba da igra onaj ko zna, a ne svako. Treće, meni Barca ne smeta, iako ne igram sa njom, i ne mislim da je nešto jača od drugih. Šta je problem da svi igraju sa istim timom ako hoće?
  8. Pa da, kažem, ako sam ja host i namestim manual cross i manual through pass, client ima automatic. S tim što je i auto switching pojeban.
  9. Peđa, koliko ja znam, preko DIP-a ima bug - uvek je clientu namešten away auto switching na pola, a ja sa tim ne mogu da igram + ima uvek auto through pass i auto cross, tako da dok se ne pojavi online patcher, jbg. Doduše, možda je isti problem i u LAN-u. Ne znam jel neko igrao?
  10. Što bi neko pravio tri turnira na 3 platforme? Svejedno malo ljudi igra fifu, tek ako bude na XBox i PS, sistem takmičenja će biti - finale. Ako već oćete da promovišete fifu, napravite 3 turnira na na PC. Ako hoćete da promovišete PS, napravite turnir u PES . Rebo, ajde da igramo za vikend, ti, ja i Simon. Ako oćete, javite se.
  11. Ima. Kaži kad oćeš da praviš. Što se mene tiče, Rebba je uvek dobrodošao... ako sme da igra sa mnom ove godine . Uvek me se plašio. Mogo bi i Simon ovo da pročita pa da se pojavi i on.
  12. Kad god oćete. Ja sam uvek za.
×
×
  • Create New...