Get Adobe Flash player

bolkonski

Admin
 • Content count

  9,559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About bolkonski

 • Rank
  Deda u telu Idiota!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

13,694 profile views
 1. Roboti

  sooooon https://gfycat.com/teemingtalkativehammerkop
 2. Need medical attention

  Nemoj da se ljutiš, ali vitamin D ti tu neće pomoći ni najmanje. Postoje tzv. minus faze koje dolaze u proleće i jesen koje daju osećaj "depresije" i posledica su neuporedivo kompleksnijeg problema koji ne može da reši vitamin D ili bilo koja jedna jedina promenljiva. Na našoj geografskoj širini i dužini nikada nije postojao problem prirodnog stvaranja vitamina D, naročito ne nekome ko je toliko mator (a i za bebe je pitanje, al' nećemo o tome). Ali, ako tebe radi placebo (možda je to neko rekao) i ako paziš da ne preteraš sa D vitaminom (što ima ozbiljne posledice) onda, samo cepaj.
 3. Need medical attention

  Vlado, šta ti tačno misliš da ćeš postići dodatnim unošenjem vitamina D? Nisam uspeo da shvatim koji je cilj (moguće je da nisam dobro ispratio).
 4. Star Trek - The Final Frontier Topic

  Tačno je da postoji ogromna razlika u epizodoma, kao da je neke morao da odradi, ali svejedno, to je suštinski ol skul ST gde ti imaš neki filozofsko-psihološko-sociološko-religijski-kulturološki problem i pokušavaš da ga rešiš iz tačno određene perspektive (iz perspektive "Federacije"). I to je ok, jer ima taj Setov trip koji nekad radi a nekad ne radi. A to je i razlog više što je novi pravi ST dobar, jer je potpuno nov pristup, moderniji i mnogo više u skladu s današnjim vremenom.
 5. Je l ima negde Dukhless 2 bez ruskog duba

  Film je originalno na ruskom, kako to misliš "ruski dub"?
 6. Vesti iz sveta automobilizma

  MAMA! https://www.slashgear.com/lamborghini-terzo-millennio-electric-concept-mit-06507000/
 7. zanimljive slike

  To što si ti seksi nema veze sa onim šta sam ja rekao!
 8. zanimljive slike

  Misliš da će znati kad je Halloween? Naravno da neće. Porediti te dve stvari je besmislica sama po sebi. Kada bismo mi za dan svetog Luke imali neki događaj koji će vremenom (recimo posle 100 godina ili u današnje vreme neki manji broj) postati kulturološki fenomen koji nema veze sa religijom onda bismo mogli da poredimo. To što se ljudi sa obe strane vređaju govori samo o njima a ne o slavljima.
 9. Dajte predlog za dobar fantasy!

  Pročitah prvu knjigu u Mistborn serijalu i na pola sam druge. Ne sećam se kada sam video ovako dobro napisanu knjigu u smislu dinamike. U stvari, mislim da nikada nisam. Pri čemu posvećuje pažnju svemu (ili skoro svemu) što daje knjizi sasvim dovoljnu dubinu. Možda dinamika, sad kad razmislim, nije najbolja reč, jer će neko pomisliti da mislim na zanimljivost. Ne, mislim na neverovatnu stabilnost u pripovedanju, gde u pravom momentu Sandreson uvek napiše najbolje moguće za taj deo priče i za ukupnu priču istovremeno. Ne postoji nijedan segment u njegovom pisanju koji je slab (osim scena brobi, ali njih ima minimalno), svi su na vrhunskom nivou i neviđeno balansirani.
 10. Blade Runner

  Odgledah i ja! Mislim da ovaj film od ostatka današnjice izdvaja samo jedna stvar, a to je da se ovakvi filmovi više ne snimaju. Tu pre svega mislim na ono šta smo nekada imali i u međuvremenu izgubili a to su dugački kadrovi koji se ne pomeraju i daju vremena gledaocu da razmišlja i da se unese i u priču i u lika.
 11. Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

  aha, ok, čuveni izolacionisti koji su napredniji od svih ostalih!!! A i dodatno me je zbunio što sam možda još pod utiskom The New Mutants trejlera koji deluje više kao horor film nego bilo šta drugo, pa sad ovaj trejler koji jeste šaren i nije horor, al' opet. Smekšao sam...
 12. Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

  i u životu, al' konkreno mislim na trejler. Mislim, jasno je koji je zaplet, piše i na imdbu, ali kakva je ovo tehnologija???
 13. Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

  apsolutno mi ništa nije jasno.
 14. Star Trek - The Final Frontier Topic

  Ovog puta nije zbog toga što ima seksualnosti koliko i kamen, nego zbog toga što je imala ozbiljnu ulogu i time skrenula pažnju sa uloge na sebe. Previše je ona velika zvezda da bi se pojavila u bilo čemu većem od kameo uloge (kao što je to uradio u prošloj epizodi Liam). Ova cela epizoda vrišti ŠARLIZ ŠARLIZ i to je sve što od epizode dobiješ, mada je, objektivno, najgora do sada po svojoj ideji.
 15. Star Trek - The Final Frontier Topic

  Meni deluje kao da Mekfarlan ne glumi, meni deluje da je to on, da je to njegov maksimum facijalnih ekspresija i u životu. Al' nije toliko loša epizoda. Da nema Šarliz bila bi bolja.