Jump to content

cikaDrasko

The X
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

6 Followers

About cikaDrasko

Recent Profile Visitors

3,203 profile views
  1. Gavro cekamo te na cs u nedelju pre podne.... btw Vidi ako mozes da "uradis" one Alhemicare, treba mi operma za novu igraonu ;)
  2. Jbg. niste trebali da pustite vest za SK-gaming - big fu....g skola . Ti koji "laju" za kesh su obicna marva, radi sujeta kod srBa, u svakom slucaju BRAVO za citav projekat . Samo vi da slomite LED, drugi ce biti sasvim sigurno mnogo uspesniji . Pozdrav od cikaDraska ;)
  3. Naravno... samo da znam da si to uradio, Zero dodjes mi 50 eura i 2soma dinara Onda to znaci sledece : Pesma je uplatio KOd Zera je od z4phera i njegov deo Ilija i Chupavi donesite mi u Ponedeljak na ruke Odnosno jos 3 uplate cekam preko racuna...
  4. Uplatilac: Vaše ime, prezime i adresa stanovanja Svrha uplate: Uplata za turnir – DH Primalac: Draško Jović Broj Računa: 165-1001524831916-91 MOlim ljude koji nisu platili turnir da to urade u Ponedeljak, stvarno je hitno .... Na ovom topic-u kad uplate neka jave... Hvala unapred !!!
  5. http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234909633 U svakom slucaju ja vam obecavam da cu vam licno vratiti novac ako nesto krene po zlu . btw Chupava fegetchino ti si ovde svaki jebani dan, Ilija navrati da se malcice ispricamo. Pesmo knjiga je gotova topic zakljucan :P p.s. Zero treba da dodje na neko slikanje kod mene - ahahahaha, pa ne bi bilo lose da po njemu posaljete kintu ako je izvodljivo. Ako ne stavicu ziro-racun Poz. svima !!!
  6. Ovako stoje stvari, posle duuugo0o0o0o0otrajnih pregovora oko quala. za Arenu 3 vs 3 ,i prvobitnog odobrenja i nase neizmerne srece, doslo se do zakljucka da realm koji se koristi za qual. ima dozvolu samo za skandinavske zemlje... Ipak smo uspeli da obezbedimo jednu stvar ali pod uslovom da ovde ima interesenata . Naime dobili smo slot za TOP32 , tacnije ako posaljemo ekipu odavde dobice preko nas direct invite . Obzirom da mi nemamo pravo da ucestvujemo trenutno niti u jednom realmu ovo je veliki pomak ali trenutno maximalan. Naravno to za nasu ekiu u pvp-u znaci da ce igrati grupe sa najboljim pvp igracima jer za WOW Arena ne postojati BYOC . Sad ono sto vas najvise zanima a to je ufur.... Tu smo izvukli max koji smo mogli a to znaci 350 eura po coveku u cenu je uracunat : put,smestaj,ucesce na turniru ( 5dana Svedska + 2 put ) ... Ako ima interesanata neka kontaktira mene ili Hamlu na mIRC-u server : quakenet / kanal : 4game.rs ili user D2D na PM Pozdrav !!!
  7. Mislim da je vreme da se pak penzionise ;) Ae kec i ovako picis dotu i golf po ceo dan, dani i mrka pice arenu , jedino se jos gavra lozi. Milki dosta si placao CS bolje trosi kintu na ribe :D p.s. Phanatic ne stavljaj komentar ti kantera mozes da igras samo na kosovu ;)
  8. aaa vidim taj smajlic, znas ti da sam ok, ali kad je neko boranija onda ga treba j... dok se ne raspadne :P p.s. Necu vise da igram lan u 24.00 sa indijancima ...bolje da sedim ci-ku i igram tv
  9. Auuu zaboravi, ti da si igrao provereno bi uzeli jos 2 runde... p.s. Ti si takodje boranija ko oni ;)
  10. Pustio moj k..., botovi - eto . U zivot mogu da se gladim da bi u bilo kom mix-u iz PA uzeo vise ... Boze koja blamaza, juuuuuuuuuuuu
  11. BTW... Cisto da se zna da siris dezinformacije fala bogu sto postoji net :) http://www.blic.rs/blic_it.php?id=92239
  12. Nisam te razumeo bas najbolje, ako mislis na BLIC a predpostavljam da je to u pitanju mogu reci sledece : Da, to je ogroman clanak( posto vidim kod tebe dozu sarkazma ), samo da se pojavis u tim novinama sa bilo kakvom informacijom je uspeh... Ali ti si suvise mlad da bi razumeo, glavu mogu da dam da dnevnu stampu nikad nisi ni kupio, posto stalno zickas kintu ( tako kazu tvoji drugari ), tesko da bi dao za novine, tako da gotovo sigurno si ne upucen u te stvari ;) Drugo oko 32 ekipe, pa pazi ovako - ja sam samo rekao da je turnir prosiren na 32 ekipe zbog velikog interesovanja i tako pise u textu a to sto ste vi "jadni i sto ste siptari zajedno sa komsilukom ( bugari,grci,madjari... ) pa obecavate a onda ispalite" to je vas problem zato cete ceo zivot igrati kukuruzni kanter . U stvari za takve ne treba ni praviti turnire odnosno ne treba vas zvati na turnire, evo ja cu da budem prvi koji ce za sledeci turnir dati spisak koga ne zeli da vidi na turniru pa se onda sladite na forumu ;) p.s. Pazi to oko spiska ne pozeljnih na turniru ne vazi za tebe, ti si pozvan ali da DUVAS u CPU da ne poraste temperatura pa da igracima pada FPS . Znam da sjajno to radis... Aj zdrao !
  13. novi link http://video.yahoo.com/watch/5402253/14231167 ( HVALA Dr.Ludi )
×
×
  • Create New...