Jump to content

LESkOpoz

The X
  • Posts

    11,238
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

LESkOpoz last won the day on May 21 2014

LESkOpoz had the most liked content!

Reputation

561 Sjajan član

About LESkOpoz

  • Birthday 06/14/1989

Retained

  • Member Title
    moz'se ubrishesh

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.cigraigra.co.rs/

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    Counter-Strike
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

25,184 profile views
  1. Cekaj, je l' se sprdate?
  2. Situacija je sumnjiva svakako, sviran je gol, moglo je i da se ne svira, sve ostale price i kuknjave su na nivou navijacke nezrelosti od 12 godina. Ono sto moram da ispravim jeste komentar da je Partizan ovde ne znam koliko izdominirao, a Zvezda nijednu utakmicu u Evropi nije, a to je u potpunosti kontradiktorno. Partizan ovde nije vodio igru, prepustao je Zvezdi loptu, dok su se oslanjali na kontranapad i svaka sansa je na taj nacin stvorena. Slicno kako je Zvezda igrala protiv vecine timova u Evropi.
  3. Ma tu sam ja, citam po malo, nego bas nemam sta pametno da napisem, a i nije da se pise nesto pametno generalno. :) Ajmo neki sport da organizujemo? Fudbal bi bilo preambiciozno, ali moze basketica. Evo tu je Vica, tu je Nemke, u to sam siguran.
  4. Pa gde ste forumasiiiiiiiiiiiiii
  5. BUMP! Ovo je i dalje aktuelno, cena 9.000 Kontakt - Filip - 0644704513 sms ili poziv
  6. Ne znam ja nista, pitajte GEJMER MAMU! @fatboy nisi bas precizirao sta te tacno zanima, jer je "gejming organizacija" malo siri pojam. Ako mislis na organizacije koje imaju svoje timove i koji se takmice, njih ima nekoliko, neke dodju i ugase se, neke se trude potraju. Pomenuo si Crvenu Zvezdu, to je primer takve organizacije, oni su pre mozda oko godinu dana napravili LoL tim, pre par meseci ozbiljnije ulozili u to, a mislim da ce tek da uloze kako bi se spremili za narednu sezonu Esports Balkan Lige. Takodje su pre par dana osnovali u HearthStone tim. Partizan je recimo prvi bio usao u to, ali su klinci koji su igrali za njih cheatovali, pa je to bio "skandal" i od tad ih nema. Ima i drugih orgi, ali ne znam koliko ti to zapravo treba? Ako mislis na firme koje se bave organizovanjem takmicenja i prenosom meceva, imas Fortunu Esports i E-Frag. Fortuna radi LoL i CSGO i stoji iza najveceg takmicenja na Balkanu - Esports Balkan Liga (EBL), sto se prenosi i na SportKlubu, ovo sto je gosn Togfu pomenuo. Tu su neke manje stvari poput LoL Weekly i Junior Kup. Plus Fortuna ima svoje streamove na dnevnom nivou. E-Frag radi uglavnom CSGO (Adria Masters, Prva Srpska Liga) i malo Dotu2 u ligi fakulteta, a rade i produkcijski deo za Vip Adria ligu. A imas i organizacije koje pokusavaju da objedine neke stvari, tipa Serbian e-Sports Association (SESA), koja salje igrace na neko kao svetsko prvenstvo IeSF, ali sto je vaznije bori se da esport bude priznat na drzavnom nivou. I sad skoro je osnovana neka nova organizacija, unija gaming firmi, sta god... ne mogu imena da se setim, ali znam da su tu Nordeus, Mad Head, Fortuna, itd.
  7. Stvarno su nas fino pokrale sudije. I pored toga, onakav promasaj Lesora bas boli. Ja se samo nadam da Covic sad samo malo vrsi pritisak i da ce izaci na teren i odigrati utakmicu, sve suprotno je blamaza za klub.
  8. Slazem se sa svakom stavkom. Mislim da je Enis takodje veliki faktor. Nosi Rocesti sve to poenterski, covek je klasa (iako bi morao da poradi na izgubljenim loptama), ali Enis deluje da jos uvek nije pronasao svoje mesto. Ima bolesne fizicke predispozicije i morao bi vise da forsira prodor i polaganje. Nakon toga ce mu se odbrambeni igraci malo povuci, pa ce i imati vise prostora za nesto otvoreniji sut za 3. Asistiranje mu nikako ne ide, te pick&roll varijante se ili zavrsavaju njegovim sutem ili izgubljenom loptom. Sad sam procitao vest da Buducnost ne ispunjava uslove EL, mora da ima minimum 5.000 mesta u hali, pa da cemo svakako mi igrati EL. Je l' realna to prica kao onomad sa Igokeom ili je to moguce regulisati?
  9. Ovo je penal cist kao suza. Svaki drugi komentar je ili usled ostrascenosti ili usled neznanja. Bas mi je zao sto nije prosao Juve, ali ovo pljuvanje od strane igraca, prozivanje po medijima da je namesteno i placeno im je stvarno ispod casti.
  10. Jako se mucimo. Prilicno smo van forme i dosta fale Antic i Dangubic. Sa druge trane, u Gordicu se probudio Alen Ajverson, ja ne verujem sa kolikom lakocom lik resava situacije. Sto se igre tice, nisam siguran o cemu se radi. U odbrani bukvalno sve preuzimamo, sto nismo radili cele sezone. U napadu guramo na centre u reket, jos jedna stvar na koju nismo navikli ove sezone. Videcemo da li je to bio neki izuzetak za ove prve dve tekme i kako ce to u Moraci izgledati. Ne volim da pljujem Alimpija, ali ono sto moram da mu zamerim je da tim posle godinu dana nema uigran/dogovoren presing na par minuta do kraja kada se gubi i juri rezultat, to je neprihvatljivo. Ja sam posle prve tekme rekao da ako dobijemo drugu tekmu, dobijamo i celu seriju.
  11. I mene to uzasno nervira. Njemu i Shvedu stvarno sviraju neverovatne stvari.
  12. LESkOpoz

    NBA 17/18

    Kako je lik zamahnuo na Bjelicu, da ga je pogodio, patos bi poljubio. Ali zato je pala profesionalna kragna. :)
  13. A koja je realno razlika izmedju toga i predavanja engleskog (a da nisi inace ucitelj, pa ne radis to da bi razvijao karijeru)? Svakako si "pobegao" tamo negde, stekao iskustva, mozda neke kontakte, video nesto. Pa se vratis ovde i sto se posla tice, tamo si gde si i bio. Mislim, slazem se sa tobom, ali zato i pitam, da li postoje neke realno sanse da sve to donese nesto novo?
  14. Ja gledao u bioskopu, uzasno kakvo sranje. Bilo mi je toliko sve kretenski, prosto sam morao posle da uzmem i procitam o filmu, pa onda kaaaaaao mozda mogu neke stvari i da prihvatim, razumem, itd. Ali jebes film ako pre istog moras da procitas znacenje. Kina tema - danas sam kao imao razgovor sa nekom agencijom da idem u Kinu na 6 meseci u neku imucnu porodicu, pricam sa klincem na engleskom i vodim ga u skolu i iz skole. Imam smestaj, hranu i neki mali dzeparac (kako kazu, da mozes da zivis ok). Avionsku kartu ja placam, a na kraju svega mi oni refundiraju. Zabranjeno je da se radi dodatan posao. I sad evo ugledam i ovaj topic. Ima li nekog sa tim iskustvom?
  15. Slazem se. Malo me iznenadio Savic sa klizecim, bukvalno nije imao sanse da prvi stigne na loptu. Ozegovic izrasta u veceg smrdu od Mustafe. A ono sto je promasio na 1:0 je samo pokazatelj koliko je taj decko prost i koliko mu je glava ispunjena nekom mrznjom prema Zvezdi, koju je dizao u nebesa, nosio u srcu, a Partizan pljuvao na drustvenim mrezama.
×
×
  • Create New...