Jump to content

BuReK_empty

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About BuReK_empty

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ajde da se iskombinujemo veceras, barem nas dvojica. A gde si mislio da se nadjemo? Iccup? Poslao sam ti br. telefona u pm. Ako uspemo jednog dana i 2v2 da odigramo...zalicu pivom.
  2. Ja se nadao nekom lan druzenju, al dobro, daj sta das :). Dule, tebe se secam sa foruma, al nisam siguran da te se secam kao bnet igraca. Verovatno si proredio dolaske kad sam ja poceo :). Zato sam se setio jos jednog proa, kojeg nisam pomenuo gore - Atila. Bilo je dosta nasih u to vreme...
  3. Poslednji put kada sam bio na ovom forumu prijavio sam se za lan turnir u bw-u. Bili su Vanlica, Misha, Sting, braca Conclave... Proslo je xx godina od tada i zanimalo bi me da li je neko slicno okupljanje moguce. Koliko su danas slobodni Vanilica, Nidzika, Flaster, Peja, Adamchina, Misha i ostali. Ortak i ja i se i dalje s vremena na vreme oljustimo par partija. Sto se nas tice, ne moramo da se okupimo u nekoj igraonici (verujem da tamo vise nema bw-a), vec bi mogli privatno, jedan vikend, uz pivo, da organizujemo jedan bw tour :). Ja kontakt na gore pomenute gosu gejmere nemam, a ne znam ni sam da li neko od njih jos posecuje ovaj forum, pa bih bio veoma zahvalan ako bi mi neko pomogao da dodjem do tih ljudi. Pozdrav!
  4. pozdrav od mene svim sc fanovima, posebo nidziki i mazzoli :), krivo mi je sto sc nece biti na wcg(ako je tako vec odluceno).Siguran sam da bi dosla 32 igraca na wcg... Ne kapiram izjave kao dodjem na kanal i ne vidim nikoga na jetsetu... Toliko novih igraca ima ... kao i matorih naravno :)
  5. eo i mene da se javim na forumu posle 100 godina.... des attila
×
×
  • Create New...