Get Adobe Flash player

Jose Jimenez

The X
 • Content count

  9,102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday 09/14/1982

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

17,396 profile views
 1. Nemanjići

  Posle dve jako dobre dokumentarne serije o srednjevekovnoj Srbiji, Srpski junaci srednjeg veka i Putevi srednjeg veka, ponadao sam se da će i Nemanjići da ispričaju zanimljivu priču o tom vremenskom periodu. Avaj, toliko me je smorila da sam hteo da dođem ovde i proverim da li samo ja kenjam, ili i drugi dele moje mišljenje. Priča Ne zna se puno o tom vremenskom periodu, što daje dobrom scenaristi dosta manevarskog prostora da popuni praznine na način koji će prikovati gledaoca za ekran i ispričati zanimljivu priču. Ovde se nažalost desilo suprotno - imam utisak da su se držali samo proverenih informacija, i time propustili da istraže motive odluka koje protagonisti prave, i dublje istraži odnose među njima. Baš sam imao tvrd vajb "bitka 1, desilo se to. Bitka 2, desilo se to. Bitka 3, onaj je krenuo na ovog. 3 godine kasnije, ovaj je uradio ono." Kostimografija i scenografija Kapiram da nema para za razbacivanje, ali brate mili predstavili su bogatu srpsku vlastelu kao zemljoradnike iz Game of Thrones. Glumci Ovde stvarno ne znam šta da kažem. Sa jedne strane Stefan Nemanja koji deluje kao da je mladost ostavio u birtiji. Sa druge strane, ni scenario im ne daje prilike da pokažu glumačko umeće.
 2. Realno, Piter Džekson se prevrće u grobu.
 3. zanimljive slike

  Bolestan i nepismen, dušmani. Vampiri i veštice vas pojeli!
 4. Lajfhekovao sam Luku, pa umesto da idem u Japan da bih ga video, sačekao sam ga na aerodromu. Paja je došao kao neočekivani bonus :)
 5. Previše vremena trošim čitajući vesti u čekaonicama, pa bih hteo neki squad based TBS da odigram na Android telefonu. Single player, kampanja, ne bi škodila ni neka pričica. Grafika nije bitna, a igre koje su mi ležale na handheldovima su Advance Wars, Fire Emblem, Hoplite. Imate li neku preporuku?
 6. Hey there, this is a very informative article, and I am very happy to find it. Do you need help with SEO? I know some fine gentlemen who give you good price!
 7. Ono što pederi nisu pomenuli u press releaseu je da su ujedno smanjili i brzinu sticanja kredita po svakom meču, tako da je brzina otključavanja ostala relativno ista.
 8. Koji mobilni telefon

  Ha! Mislio sam da me troluješ, kad ono Foxconn kupio brend i lepi preko svojih kineza :)
 9. Koji mobilni telefon

  Imate li neke preporuke za ~200e telefon u Tesla 6 rangu? Pristojna kamera je jedini uslov, jer jedino za šta ga još koristim su mejlovi, komunikacija i navigacija. Jako sam se trudio da zavolim Teslu, ali je preterano bagovit, i ne radi mi data na SAD mrežama.