Get Adobe Flash player

Jose Jimenez

The X
 • Content count

  9,087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday 09/14/1982

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

17,314 profile views
 1. Pomoc u vezi sudara, osiguranje, majstor

  Bravo Debeli, to je to. Sad sam se setio da sam pomešao - nije na šteti automobila, već na povredi vrata izvukao dodatni novac.
 2. Pomoc u vezi sudara, osiguranje, majstor

  Jeste li nekad angažovali pravnog zastupnika da boksuje višu cifru? Moja sestra je svojevremeno duplirala sumu za popravku, od čega mu je dala procenat.
 3. True Detective | Сезона 2

  Mahershala Ali bi trebalo da bude glavni lik, ali ništa nije konačno potvrđeno http://variety.com/2017/tv/news/true-detective-season-3-hbo-mahershala-ali-1202544718/
 4. Blade Runner

  Verovatno ne bih toliko uživao u Final Cutu da sam ga gledao poslednjeg. Corey <3
 5. Blade Runner

  Odgledao i originalnu verziju Blejd Ranera. Fordu ne leži toliko dobro noir naracija kao npr. Piter Veleru. Deluje mi kao da je na pola puta do developer commentary. Sam tekst dosta razbije misteriju, jer izloži na tacnu zaplet, karaktere, i manje više možeš da očekuješ šta će dalje da se desi.
 6. Blade Runner

  Jesi li i ti ostavio prevrnutu kornjaču? :D
 7. Blade Runner

  2022 anime link - dok traje :)
 8. Kupovina stana: savet i mišljenje

  Samo da nađeš nekog građevinca ili arhitektu kome veruješ, pa da dođe i da pogleda. Agentima ne veruj, jer: Oni bi što pre da prodaju stan To što su agenti ne znači da im je građevina struka - ima ih svih profila
 9. Blade Runner

  Mali update za originalni film: Odgledao Final Cut, i delove drugih cutova. Ovaj je definitivno najbolji, jer nema Deckardov noir voiceover koji razvejava misteriju oko njegovog karaktera. Kraj je bolji (izbačena poslednja scena na magistrali), i dodata je scena sa jednorogom, kojim je Ridli Skot definitivno potvrdio da je Deckard replikant.
 10. Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

  - Betmen
 11. 10 godina The Witcher igara

  #mantear
 12. Mobilni internet, usb dongles etc - iskustva?

  Pitaj ih da li možeš da poništiš ugovor ako nemaš protok koji su obećali. Zakon kaže da imaš 14 dana da se predomisliš.
 13. Game of Thrones - topik SAMO o seriji -

  Znamo da su producenti serije dobili samo uopštene smernice kako će se priča završiti, pošto Martin nije završio priču i krije detalje kao zmija noge. Kladim se da je Martin producentima rekao "Night Kingu je potreban zmaj da sruši zid, zato će spremiti zasedu u kojoj će ubiti jednog zmaja", a producenti su oko te ideje iskopali rov i zalili ga svakim usranim holivudskim klišeom kog su mogli da se dokopaju. U ovom trenutku navijam da neko trajno ubije Džona, koliko je postao otrcani arhetip besmrtnog heroja oko koga daleko sposobniji ginu kao muve. BTW debeli nema muda da završi knjige iz istog razloga iz kog su Lost i BSG ispali bulja serije: imali su sjajnu premisu, krenuli da grade sjajan zaplet, a onda su shvatili da su što bi Englezi rekli "written themselves into a corner". Kad je došlo vreme da za rasplet, servirali su gledaocima govno sa trešnjom na vrhu. Martin je makar dovoljno pametan da izmuze maksimum para iz projekta, pa koči knjigu i pušta seriju da se snađe.
 14. Mobilni internet, usb dongles etc - iskustva?

  Telenor je pokrenuo nedavno promociju: za 1250 mesečno dobiješ 4G Huawei ruter i 100GB mesečno. Uzeo sam i nisam se pokajao. Zoom pozivi rade super, uređaj je ozbiljniji od malih baterijskih, tako da bez problema barata sa više uređaja. Telenor ima najbolje pokriće 4G mreže. Najbolje od svega je što sam pitao i prodavce i call centar oko potencijalnih problema ako menjam lokacije (ovo je Telenor Home paket), svi su mi rekli da je to odakle se kačim isključivo moja stvar, oni to ne gledaju. Kad sam isto pitao VIP par meseci ranije, rekli su mi da ne smem da šetam uređaj.