Get Adobe Flash player

Jose Jimenez

The X
 • Content count

  9,091
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday 09/14/1982

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

17,344 profile views
 1. Ono što pederi nisu pomenuli u press releaseu je da su ujedno smanjili i brzinu sticanja kredita po svakom meču, tako da je brzina otključavanja ostala relativno ista.
 2. Koji mobilni telefon

  Ha! Mislio sam da me troluješ, kad ono Foxconn kupio brend i lepi preko svojih kineza :)
 3. Koji mobilni telefon

  Imate li neke preporuke za ~200e telefon u Tesla 6 rangu? Pristojna kamera je jedini uslov, jer jedino za šta ga još koristim su mejlovi, komunikacija i navigacija. Jako sam se trudio da zavolim Teslu, ali je preterano bagovit, i ne radi mi data na SAD mrežama.
 4. Blade Runner

 5. Pomoc u vezi sudara, osiguranje, majstor

  Bravo Debeli, to je to. Sad sam se setio da sam pomešao - nije na šteti automobila, već na povredi vrata izvukao dodatni novac.
 6. Pomoc u vezi sudara, osiguranje, majstor

  Jeste li nekad angažovali pravnog zastupnika da boksuje višu cifru? Moja sestra je svojevremeno duplirala sumu za popravku, od čega mu je dala procenat.
 7. True Detective | Сезона 2

  Mahershala Ali bi trebalo da bude glavni lik, ali ništa nije konačno potvrđeno http://variety.com/2017/tv/news/true-detective-season-3-hbo-mahershala-ali-1202544718/
 8. Blade Runner

  Verovatno ne bih toliko uživao u Final Cutu da sam ga gledao poslednjeg. Corey <3
 9. Blade Runner

  Odgledao i originalnu verziju Blejd Ranera. Fordu ne leži toliko dobro noir naracija kao npr. Piter Veleru. Deluje mi kao da je na pola puta do developer commentary. Sam tekst dosta razbije misteriju, jer izloži na tacnu zaplet, karaktere, i manje više možeš da očekuješ šta će dalje da se desi.
 10. Blade Runner

  Jesi li i ti ostavio prevrnutu kornjaču? :D
 11. Blade Runner

  2022 anime link - dok traje :)
 12. Kupovina stana: savet i mišljenje

  Samo da nađeš nekog građevinca ili arhitektu kome veruješ, pa da dođe i da pogleda. Agentima ne veruj, jer: Oni bi što pre da prodaju stan To što su agenti ne znači da im je građevina struka - ima ih svih profila
 13. Blade Runner

  Mali update za originalni film: Odgledao Final Cut, i delove drugih cutova. Ovaj je definitivno najbolji, jer nema Deckardov noir voiceover koji razvejava misteriju oko njegovog karaktera. Kraj je bolji (izbačena poslednja scena na magistrali), i dodata je scena sa jednorogom, kojim je Ridli Skot definitivno potvrdio da je Deckard replikant.
 14. Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

  - Betmen