Jump to content

Pekarman

The X
  • Posts

    4,633
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Pekarman last won the day on December 13 2021

Pekarman had the most liked content!

Reputation

332 Snašao se

1 Follower

About Pekarman

  • Birthday 05/26/1982

Retained

  • Member Title
    ...and now you die...

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Omiljene igre:
    EVE,SRO,IW2:EoC,Freespace2,F:BoS,ma sve.....
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

14,395 profile views
  1. Vi begeovci sa vasim ludim idejama koji samo pale u prestonici 😄 Ovo je KG, prestonica data centra pored fakulteta gde si mogao da kupis diplomu koji je pored novog suda koji gleda na zatvor :D. Imas pravac koji mozes da pratis, 😄 Nesto mi bilo cudno pa sam proverio, nije 1600 nego 1866 memorija. Pojma nemam sto sam kupio brzu memoriju nego sto ploca podrzava.
  2. Moja greška nisam pojasnio. Ovo za memoriju je druga mašina, nije ta. Ne prima ta stara ploča dalje od dd3. Ovo su dd4. A trece je računar za drugara koje nikad imao svoj nego stalno radio posao u firmi pa sad gad je malo pri parama rešio da radi nešto sa strane ili od kuće da ubrza jerbo ceo dan je u firmi ovako. I da treba ipak grafika u njegovu mašinu jer radi video edit. Nema sad ništa bez reklame a ako se ne mrda klinci i ne vide. Znači posao koji radi 90% mora da radi i video za istu stvar. Ova treća mašina za početak njemu taman, jedan eksterni da nosi sa sobom da ne siluje mrežu jer su fajlovi bruka veliki i da leti. Hvala. A ako ne kupim sad i neću a ako nisam do sad i ne treba 😄 Kako je globalno krenulo ima da se vratimo na abaskus. Šta je bilo sa pekarom? Preuzeo od oca, radio 2 godine a 2 jeo govna i na kraju zatvorio. Nema posla ako nisi voljan da ga menjaš iz korena a ako si i voljan nisi u mogućnosti a realno niko na kraju dana neće da ti kaže hvala niti ćeš ti da budeš srećan ili makar da ne mrziš što dišeš. Svi mi se deru na uvo da udjem u IT sa onim standardnim "pametan si ti ćeš provališ" ili "ako je mogao onaj debil ti ćeš da ubiješ" dok unutršnji monotonim glasom "ti da nisi debil bi bio već u ITu kad si mogao, koji ćeš sad tamo, sedi i čekaj da umreš".
  3. Nije kao alkohol, nije bolje kako godine prolaze. Propala pekara, ja nezaposlen i tako. Pojma nemam šta da radim sa sobom i u kom pravcu da se zaletim jer tik tik. Nije kao da mogu da protraćim 17 godina opet. Jel sve ok sa svima, ovaj forum je kao škola u koju sam nekad išao ili naselje u kom sam gluvario pa se odselio.
  4. Živ je Pekar umro nije, samo nije više pekar. Nekoliko pitanja. 1. Prvo moja stara mašina jel može neki upgrade za nju da tera jos neku godinu ili da se finansira nova. H97M-PLUS i5 4690 2x4GB Kingston DD3 1600MHz GTX 960 Chieftec SS 600w Jel može neka 1650 i jos memorije i da tera neko vreme ili nova mašina? 2. Jel može uparivanje starije 2x8 HyperX Predator sa 2x8 HyperX Fury kavijat jedna je 3000 a druga 3200? Ili da se gleda ista negde? 3, Treba mi konfiguracija. Mašina za povremenog gejmera koji prvenstveno radi PS, grafički dizajn i slično. Mašina za posao koja može da posluži i za razonodu. Fond skromnih 1000-1500 eura.
  5. Pa kad ce cena kvadrata da bude dzabe. Kao i svuda. Lokali ce da pojeftine sigurno.
  6. Срећна Нова Година!
  7. Tera coveka da razmisli. Posto se zatvorio Telltale Games krenule je opet ta prica o samoj dev strani igara, kako se mnogo radi u kratkim vremenskim intervalima, mnogo se trazi a jos vise ocekuje od same prodaje igre, kako je trziste zasiceno nekim naslovima itd. Onda o trosenju para, rasipanju i slicno. Nije mi zao na kraju dana, ko se seca Daikatane debakla, ocigledno je da nikome nije uslo u glavu kako je to posao kao i svaki drugi nego malo idolopoklonstva i njima poraste glava a smanji mozak. Obsidian je ostao u tom "mi smo old school" cosku i nisu hteli da se komprimisu. Imali su sansu da tenkicima da stvore igru koja ce da generise kintu ali su usrali jer nisu hteli da se sagnu My.com-u. inXile je napravio dve igre u UE4 koji ih nije kostao nista i ipak nisu mogli da stvore profit. Jer jedna je bila VR a to je bacanje para jer to igra niko a druga BT4 isto niko nije ni igrao dalje od twitch rulje koja je opet dokazala da je neke igre bolje gledati nego igrati jer nema neke razlike izmedju dva dozivljaja.
  8. I to ona letnja noc, kratka :D kao i sama igra. Ali posto ovakve igre dobijamo na kasicicu, i kap vode zednom znaci.
  9. RiP. Ironija +10, Dodger se porodila, TB umro.
  10. Pekarman

    Frostpunk

    Imas da promenis parametre za svaki scenario, nije da nema neki replayability. Da je crna kao This War of Mine, jeste. Sigurno ima nekih stvari koje se nisu pojavile tokom igranja. Racunam da nisam imao probleme sa kanibalima jer je klope bilo dosta i straza je tumarala po gradu. Znaci nije da je svaki prelaz isti.
  11. Ko sto neko rece, ko ce da ceka jednu po jednu. Netflix nas iskvario.
  12. Nisi ni naveo sta je problem :D ni sta smatras normalnim. Za ljude koji igraju od Bete, sve je normalno :D
  13. To sa zidom i stubom je ovde u KG, slikacu kad odem ponovo pa cu da pokazem. Konto kuhinje, sad sam video jos neke slike. https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/lux-duplex-154m2-useljivuknjizen-vlasnik-firm/5425493432826 Nije isti stan, ovaj je u sredini na drugom linku dok je prvilink stan levo od njega kad gledas sa ulaza. Nasao sam i na google maps. Kuhinja je tu gde jeste jer je tu mokri cvor od stana ispod. Sve mi bilo jasno posle google maps. Ima street view iz 2014.
  14. Zato sto to nisu prozori za ovo podnevlje. Zato sto izvodjaci to mrze da rade pa ga urade preko kurca. Pasce sneg, ucice led negde, ima da ga pojede vlaga. U kucama sto ljudi rade za sebe pa se izjalovi i propadne a kamoli u zgradama koje radi izvodjac. Nisam za kose prozore ako mozes da uradis normalne. Sad gledam ostale slike, koja je poenta pola tih preskakanja konopca? Lazem, znam. Projekat je radjen sa namerom da se iskoristi materijal koji ti je ostao sa prethodnog projekta ili koji si dobio po nekoj ceni. Secem glavu ako nije tako. Plus ovo je duplex zato sto je neko reko da bude duplex a ne zato sto je neko planirao da bude duplex. Od one kujne mi se place, imas jedan zid za visece delove jer ocigledno je taj deo treba da bude zaseban stan ali ne neko je bio pametan. Ako neko moze da mi kaze da je to neko planirao unapred i da je neko smatrao da je to funkcionalno, lepo i prakticno resenje za duplex secem tupom sekirom. Imam takvih primera ovde u KG koliko hoces, znaci zid koji je za ciglu od noseceg stuba. Vizualizuj, zid i znaci koliko je debeo taj zid prazan prostor i onda ide stub sam stoji onako ko peder na strejt zurci. Jel bio problem da se uradi zid ciglu dalje? Ocigledno jeste. Usrani mermani i bolje sto nisam uzeo to da radim, puni bi bili temelji istih.
  15. Ko je to projektovao treba da se upuca u glavu jer mu ocigledno nedostaje kiseonika za bazicno koriscenje mozga. Ja sto imam 4 godine srednje sedenja u klupi i slusanja profesora polupijan pa sam na drugi pogled resio kako da se napravi da vrata budu normalna zajedno sa ta dva prozora da ne budu sranje koje prokisnjava. Takve kose prozore stavljaju kao idejno resenje samo retardi koji su na gradiliste izasli nijednom. Znas sta? Nek prislone glavu i vlasnik i izvodjac da pristede na municiji. Vlasnik sto je primio projekat a izvodjac sto je pristao da uradi ovo.
×
×
  • Create New...