Jump to content

Lunat1x

The X
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Lunat1x

  • Birthday 02/02/1987

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

2,579 profile views
  1. Znam, to oni dele medjusobno, ovo je 10k samo za jednog ako moze da ponese lika sa sobom.
  2. Jel ima neko na Frostmane Alliance ko hoce da zaradi 10k? Rec je o boostu za Kingslayer tituli. Ako mozete da ponesete lika sa sobom ko friend il nesto, dobicete 10k od njega, ne mora da delite sa guildom. PM ko je interesovan :D
  3. Jel moze neko da preporuci dobar Server i BG? Vazno mi je da je battleground i arena queue 1-5min. Transferovao sam se sa Frostmane preko free transfera al ne igra se ovde (Chrommaggusugugusu) moras cekati 10 min da bi uso u BG i to je kad je bg weekend. Voleo bih medium-full server u nekoj dobroj BG. Jel zna neko npr u Cyclone BG, jel isti queue u svim serverima u jednoj Battlegroupi ili je brzi u onim koji su full. Secam se da je na Stormscale queue bio 2-3min max, al da su se neki drugi iz iste BG zalili da je queue veci od 10min.
  4. Koji je reward bolji za PVE/PVP warriora iz ovog questa: http://www.wowhead.com/?quest=24801 Pao mi item pa nisam hteo da prodam a ne znam sta da uzem, sword sa str+stam ili sword sa agi+stam. Igracu PVP s'tim swordom tako da me vise interesuje mislenje za PVP.
  5. U mom slucajo sam poslao samo whine posto nisam imao slike CC (bio je banovan kad sam ga uzeo preko trade-a). Ali ako imas slike LK i od kartice onda je to jos bolje i ako nisu na istom imenu. Mozes im reci da ti drug placa, nije to njima problem i nije protiv pravila. Al desi se da ti oni sami traze da im posaljes karticu ako sumnjaju da je ukradena.
  6. Samo im posalji email da hoces da igras opet, da te interesuju novi produkti/service od Blizzarda itd. Skinuce ti ban. Meni su skinula na warra koga nisam igrao godinama a skinuli su i na mage kojeg igram svaki dan. Siguran sam da si probao to, al tek kasno su poceli da skidaju banove. To je dobro za njih sad imaju dosta "PAID SERVICE" razloga da ti skinu ban. I Hybrisu su skinuli na rogue/paladina takodje.
  7. Jel ima neki dobar PVP Holy Paladin movie (Arena/BG)? Trazio malo na warcraftmovies.com al sve RET specovi.
  8. Frostmane forum reakcija na Stivenov movie: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=11155752046&sid=1 Kakvi ljudi ljolj
  9. Izvinite zaboravio sam da spomenem grad. Trebaju mi linkovi BG igraona imao sam na kompjuteru al format pa mi se sve izbrisalo. Pratim redovno cene, renovisanje itd. Takodje drugar planira da otvori igraonu pa da vidi malo kako izgledaju bolje igraone da ima plan. Hvala
  10. Zop Trebaju mi linkovi drugaciji igraona al gde se uglavnom ima CS i gde su dobri uslovi za igru. Samo website, ne treba mi telefon. Hvala mnogo
  11. Lunat1x

    Menjam

    Imam paladina na Frostmane Horde. Link armory je: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ane&n=Estro Ima epic fly, dobar pvp gear itd. JC od profesija. Na accountu je takodje alt Warlock lvl 71. Kayfunk je ime pa proverite na armory, takodje ima epic flying mount. Od ostalih altova ima 65 BE Hunter. Svi charovi su na frostmane. Acc sam kupio davno od lika na rur (pre tbc) tako da imam sve podatke. Account nije nikad banovan. Sve klase osim mage/paladin/priest dolaze u obzir. Character mora imati epic flying mount i morate imati sve podatke accounta. Realm nije bitan. Vec sam tradovao sa dosta likova ovde (Hybris, Pantasd, Syndrome itd) mogu da potvrde da nece biti problema samnom. Sve ponude posaljite preko PM.
  12. Ako si im poslao sve podatke (cd key, sq/sa stari email) onda ocekuj odgovor za 2 nedelje. Acc ce ti vratiti, i profesije mogu da ti vrate samo im objasni da ti je acc hackovan i to je to.
  13. Pa nadji nekog druga ko ima account pa postuj sa njegovim charom na forumu.
×
×
  • Create New...