Jump to content

Kemp.

The X
  • Posts

    2,540
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Kemp. last won the day on November 27 2019

Kemp. had the most liked content!

Reputation

-34 Kreki

About Kemp.

  • Birthday 06/24/1982

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

15,845 profile views
  1. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BxKYwHnnhnzm4bgLaK1ybECH09SMA29N/edit?dls=true sve pise ovde, pm za info Bice jos jedan warr sa skro bis girom na prodaju uskoro...
  2. Muci se godinama oko onog doktorata hehe
  3. Ja sam prvi vlasnik, vise infoa ovde. https://blazingboost.com/wow-classic/sale-fwe-lockclassic-eu/fill-infos realm Skullflame Moze dosta jeftinije, pm za info, poy
  4. bio u kaficu pored kad je poginuo, nosilo stolove kolko je duvalo...
  5. Ne znam dal sam pisao, ali me je onomad kupilo u Bernardi sto su jedini hvalili konkurenciju, ostali pljuvali po drugima. Odes legnes probas ono sta te zanima, najbolji savet.
  6. Previse mi je skockano sve u Cernobilu, ko u Netflix filmovima novije produkcije. I naravno govore engleski, i to me ubija u pojam. Inace odlicna serija.
  7. After life https://www.imdb.com/title/tt8398600/ 10/10 jedina mana, brzo odgledas sve :)
  8. Ma jok, Ne diram nista sto ima veze sa Activisionom. Ovi privatni serveri su ok za sad, dal ce nastaviti da rade, videcemo.
  9. Projektuju rast cena u sledecih 2-3 godine, mada za takve stvari nikad nista ne mozes tvrditi sa sigurnoscu. http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?f=3&t=2149&start=800 Ima tema o tome na beobuild forumu, pa baci pogled ima stosta pametno da se procita. U principu, ja sam digao ruke od kupovine, i pokusacu da se dislociram negde vani.
  10. Mislim da su ti koji su dosli sa Kosova odavno prodali svoje i pokupovali nekretnine ovde i da nece biti nekog veceg talasa odozdo. Moze se desiti da euribor skoci, pa kredit postane manje popularna opcija. Mada kazu statisticari da se 80% stanova danas prodaje za kes (!?), sto mi nikako ne ide u glavu.
  11. 2008 i 2009 su bile ovakve cene, kada su crnogorci prodali primorje Rusima, i svi se sjatili u BG i digli cenu. Trajalo je 2-3 godine max
  12. U principu, drzava je glavni krivac iz vise razloga. Jedan od njih je Beograd na vodi i cene kvadrata tamo. ista prica u Zemunu, shatro GDS - drzavana gradnja Zemunskih kapija, ode cena nebu pod oblake 1600 plus pdv trenutno. Jos jedan bitan faktor je milion stranaca u Beogradu i iznajmljivanje stanova, kako na dan tako na mesecnom nivou. Ovu pricu preko bookinga i rbnba niko ne oporezuje. Svaki treci stan u centru je prodat da bi se izdavao strancima. Jezivo vreme za kupiti nekretninu. Dal ce puci balon ili ne, ne zna se. Neka predvidjanja su da ce biti ovako jos 3 godine. Al nije realno da ovoliko kosta.
  13. Bird Box (2018) https://www.imdb.com/title/tt2737304/?ref_=nv_sr_1 Klasnican netflix "waste of time" film, gledljiv donekle. Podseca na Quiet place, a i tu su negde idejno i izvedbeno. U principu, interesantna prica bez velikog zapleta i konkretnog finala. Ne bih preporucio. 5/10
  14. Iz mog ugla, netflix je glupost. Gledao sam 90% sadrzaja, a od ovog novog sto oni snimaju i izbacuju slabo sta valja. Jedini razlog sto ga koristim, ponekad, je zato sto ga ne placam. Long liv drkanje vid torentz.
×
×
  • Create New...