Jump to content

suba

The X
  • Posts

    1,951
  • Joined

  • Last visited

Reputation

9 Neutral

About suba

  • Birthday 01/20/1985

Retained

  • Member Title
    保护天使

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

10,447 profile views
  1. Ja sam pre-orderovao kao i prosle godine :) Uglavnom ocekuje se dosta poboljsanja ove godine, a posebno mi se svidja sto su napokon dodali odredjene klauzule u ugovore koje ranije nisu bile dostupne, kao i mogucnost da trazis od igraca da otpusti agenta koji su nekad zahtevali stvarno nenormalne ugovore za pojedine igrace.
  2. Vidi se da je samo jednom koriscen.
  3. Ja nisam nikoga vredjao, rekao sam coveku da zaobidje ove stvari koje si mu ti ponudio jer primera radi taj CM Storm koliko vidim kosta 100evra. Za te pare moze kupiti daleko bolje slusalice od tog Storma i nema smisla baciti 100 evra za nesto kad se moze kupiti daleko bolja stvar za isti novac. Uostalo kako sam odluci covek, njegov novac, njegov problem i neka ga trosi kako misli da treba.
  4. Batali te tresh marke koje ti je bulbasaur ponudio i kupi normalne slusalice kao covek ako hoces ( sennheiser, akg, audio-technica, grado ). Cak imas pazariti na snizenju BeyerDynamic DT 235SW koje su na snizenju ~3200 dinara a mogu potpisati da imaju bolji zvuk od oh svih koje je decko iznad mene naveo ako vec hoces pazariti slusalice. U velikom luku bih zaobisao bilo kakav CoolerMaster/Razor i slicne brendove cije slusalice kostaju i do 10k dok za te pare mozes kupiti solidne hi-fi slusalice. Sto se tice background noise, probaj da smanjis osetljivost mikrofona i vidi da smanjis microphone boost na 0 ili pak na 20% ( u zavisnosti koliko je trenutno podesen ). Ako pricas preko skajpa Options - Audio Settings i vidi da iskljucis "Automatically adjust microphone settings" kao i da smanjis osetljivost mikrofona.
  5. Taj monitor ne vredi vise od 70evra realno. Nemoj misliti da ti sad miniram oglas ili sta, ali to je neka realna cifra kad se pogledaju danasnje cene i dostupnost IPS LED panela.
  6. Zasto da ne, poznajem par ljudi koji su cak bronze liga i imaju preko 180 skinova u igri od kojih su neki pravi rariteti. Bilo kako bilo ovaj lik ciji je oglas je banovan sa foruma, tako da sve pada u vodu :)
  7. A transfer kosta svega 15evra ... Ne razumem zasto bi se neko petljao sa ovime kad moze na drugi nacin.
  8. Imam ja MK3 sa sve kutijom mada realno ne bih prodavao, prosto je greota prodati parce istorije :)
  9. Smrdi na prevaru, da se prodavac ne uvredi ali 150 ili vise akaunta, sta covek da pomisli ...
  10. Mislim da mu lupaju jer je stavio bio cenu 90e ( koja je kasnije editovana ), pa je posle rekao da je ulozio 80 koliko zeli da vrati nazad :D
×
×
  • Create New...