Jump to content

stalja

The X
  • Posts

    3,376
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About stalja

Retained

  • Member Title
    hiker

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

3,354 profile views
  1. Jedini automatik koji bi uzeo je onaj gde mozesh da menjash brzine na volanu :) Kod automatika prvo shto najbrze propada su kochnice [plochice ili diskovi], pa onda problem sa shaltanjem brzina [cimanje kola i sl.]. Automatik je samo dobar za dzipove, autobuse i kamione. Vozio sam mondea automatik i ono mi je prosto za voznju ali opet treba da zaletim mrcinu da bi mogao brzinu da promeni kako treba, a vozim yuga sa drvosecha menjachem pa mi ne smeta ni najveca guzva :). Kod novih [ljudskih] kola manuelni menjach je lepota.
  2. stalja

    Formula 1 2007

    hamilton je moj favorit Druga trka u f1 i opet je na podiumu
  3. Bozija pomoc je uz nas za ova 2 derbija!
  4. Nije shija nego vrat Ako barem neko prolazi i sluchajno se zove zvezdarska shuma shta onda to treba da prestavlja? Kaludjericu? :)
  5. Reno clio je isto zanimljiva opcija za razmotriti pored swifta. E sad ako je neko alergichan na njegovu unutrashnjost ko ja npr. to ne mora da znachi da je losha :)
  6. Vudu je debil ^_^ Pravili moji porodichni ruchak sa sve penzionerskom gerijatrijom, kasnije do ortaka na chukanje jajima, sad varim prasetinu od ruchka pa onda cu da shibnem do grada na neko pice sa koleginicama. U svakom sluchaju dobar dan.
  7. Smorio se gajbi, odoh malo do grada.
  8. stalja

    vesti

    Onda se ja izvinjavam dovli, istripovao me logo iznad dzipa da je ssangyong-ov
×
×
  • Create New...