Get Adobe Flash player

VEGE

The X
 • Content count

  2,536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

7 Followers

About VEGE

 • Rank
  šroflmaođ

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

6,953 profile views
 1. Koji mobilni telefon

  Svi koji se razmišljaju o S8, odličan telefon u svakom smislu.
 2. da, teško sranje, morao sam da gledam iz tri puta
 3. Koji mobilni telefon

  Nova car
 4. albumi kojima se uvek vraćate

  Radiohead - In Rainbows Kraftwerk ‎– The Man Machine
 5. Gledao sam Kontakt iz 1997. godine pre neki dan. Baš super fillm.
 6. slike forumaša

  Transfagarasan put Jezero Balea na vrhu 30 kilometara penjanje asfaltom, oko 1900 m visinske razlike i onda stignete do jezera Balea koje je na 2034 mnv.
 7. slike forumaša

  Kanjon Nere, Rumunija
 8. pričajte

  Probao pre dva dana VR prvi put (Roller Coaster), teške droge. Daleko su mi ove ručke bile pa sam morao da polu-čučim.
 9. Slušalice za trčanje

  https://www.aukey.com/products/bluetooth-sport-headphones-in-ear-earphones-wireless-stereo-portable-lightweight-for-jogging-running-sports-gym-hands-free-mic-ep-b4 Uzeo ove prošle godine, crne, oko 20$ su bile na Amazonu, odlično se čuju, imaju kvržice protiv ispadanja, otporne na znoj. Morao sam na Beč da ih naručim pa mi je ortak doneo, ali verovatno se mogu naći u nekoj drugoj prodavnici koja ih šalje za Srbiju.
 10. SPLIT: Navigacija za Android

  Koja je razlika između ovoga i Here maps-a?
 11. Nexus 5x telefon, 16 GB (original kutija, punjač) + i-Blason Armorbox Dual Layer Full Body Protective Case + novi Tempered Glass (ako ikada popravite ekran) Na telefonu je puklo staklo jer je ispao dok nije bio u Armorbox-u. Bez obzira na to prikaz i funkcionalnost ekrana su normalni. Softver je 7.1.2 (sa security patchom za maj mesec 2017. godine). Nema nikakvih problema sa "bootloop"-om. Od kako je telefon kupljen otprilike pre godinu dana, svaki update prolazi bez ikakvih problema. Otključan "bootloader", "root"-ovan ali i dalje ima "stock" rom i kernel na sebi. Uz telefon ide maska koja u potpunosti sa gornje i donje strane štiti telefon. Maska ima malu naprslinu na gornjem delu (vidi se na slici) koja ne smeta njenoj funkciji i do toga je došlo prilikom čestog skidanja i stavljanja iste. Garancija još godinu dana, možda i duže. 12500 dinara i ne bih želio spuštati cijenu
 12. Cipele za zimu?

  Uzeo ove u Đaku u Pančevu, platio oko 16000 i sad su mi mokri prsti i moram da se cimam za Pančevo u radnju da ih reklamiram. Žena u radnji mi je rekla da su odlične. da ne propuštaju vodu, a najgore što mi je to rekao i ortak koji ih ima već drugu godinu i njemu stvarno ne propuštaju.
 13. slike forumaša

  Mislio sam na alkohol. :D