Jump to content

[KGB]hybaa

The X
  • Posts

    199
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About [KGB]hybaa

  • Birthday 09/18/1985

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    neWave.PlayMore
  • Omiljene igre:
    cs
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

5,796 profile views
  1. Danas jos 5 meceva 1. kola prve lige. Divizija A Mala Columbia - VisaTeam, četvrtak 7. april 19:30 BGDonLINE - eXtremeZone, četvrtak 7. april 20:00 underdogs - friends UNITED, četvrtak 7. april 21:00 Divizija B LikeWeCare - iNation, četvrtak 7. april 22:00 FRATER - ENTiTY, četvrtak 7. april 22:30 Ip hltv-a i ostale informacije mozete da pronadjete OVDE
  2. Hltv za premijerni mec lige gde se sastaju Gusari i Skozi, mozete da pronadjete OVDE
  3. Neske, edituj prvu stranu gde ces verovatno pisati rezultate i stavi tamo link za hltv. Sutra kada krene sve nece se snaci ljudi da listaju strane i traze. poZ
  4. Ma poserem ti se na DT i ovaj sistem sa fees u bo3 formatu. Trebaju da se racunaju i prethodni mecevi pa da nemas veci fees sada ako koristis prethodno kupljenog igraca. Sad ko je gadjao fnatic je izduva realno, 2 mape, prsli, veci fee, ne igraju dalje i slicno. Aj sto moras da pogodis ko igra dobro, nego pogadjas i pobednika a to je pure luck. Dzaba i ako izgube a daju mali plus, fee te usere!!
  5. Nije tačno precizirano, ali će sigurno trajati do druge polovine marta meseca.
  6. Teško je reći. 7+1 nedelja :) će trajati online liga dok bi lan finale trebalo da bude ili odma posle, ili par nedelja posle.
  7. haha 1st place, 2 ploce i cs film 2nd place, 20 litara vode moram malo momci nhf :)
  8. Lose si procitao opet :). Igras 7 puta kao domacin, 7 puta kao gost i jednom neutralno. Ima 16 ekipa u diviziji, svako sa svakim jedan put :)))
  9. Tvoj nacin daje preveliku prednost "domacoj" ekipi, a ovo je ipak cs, a ne fudbal ili kosarka. Domacin bira svoju najjacu mapu, gde mu je sve jedno da li je CT ili T. Zatim bira laksi side druge mape. Taman mala prednost, a opet fer za sve. ps. ovo gore je primer samo.
  10. Cek, stani, otkud ovo? Jel smo mi to malo ljubomorni pecikaka? :) Btw sta se foliras, pa tvoji su dobili.
  11. Italijani uberLOW to stoji. Namazani i kvarni. Samo komentarisem situaciju. Ali nakon rasptivanja saznajem da oni ni nisu ulozili kod CB-a zvanican protest, nisu trazili sta su mogli tako da fuckem :) Imao ili nemao, ko ih j kad su nesposobni(mislim na ITA).
×
×
  • Create New...