Jump to content

Blejamatori

Level 1
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Blejamatori

  1. Proshlo? Izmisljas neki novi jezik ili? Nema na cemu brate, sve za tebe (mozda je i, nema na chemu, ne znam, ti se bolje razumes u tvoj jezik (Izmisljas ili izmishljash, skroz si me zbunio sad))
  2. Postani zanimljiv? :D Imam i ja za tebe savet Sting, postani zanimljiv? :D
  3. Ne kapiram, momak je napisao ok post, i vi ste bzv. toksicni prema njemu. Skroz bzv ponasanje.
  4. Pozdrav ljudi, javljam se ako sam potreban sad nekoj ekipi, gold sam u hlu, msm bio sam gold 1 sa 56% winrate imao sam sad u oba plejsmenta 12-6 skor od cega 5-6 mvp i ubacili su me u gold 3 O.o ono blizzard logic, u qm i u tlu imam mmr diamonda ili mastera, pa ono ako trebam nekome da igramo zajedno ili da napravi se neka ekipica za buducnost za gejmskone turnire itd bacite msg na 0617193010 ili me dodajte na Blejamatori#1733 ili i jedno i drugo xD Flex sam, i bukvalno mogu da igram sta god hocete SEM specijalista, sem naziba on mi je jedan od main heroja i zagare koja je kul, ostale specijaliste ne volim. Melee flex, support, ranged dps, i dont care :)
  5. Pozdrav ljudi, javljam se ako sam potreban sad nekoj ekipi, znam da je ovo proslo, gold sam u hlu, msm bio sam gold 1 sa 56% winrate imao sam sad u oba plejsmenta 12-6 skor od cega 5-6 mvp i ubacili su me u gold 3 O.o ono blizzard logic, u qm i u tlu imam mmr diamonda ili mastera, pa ono ako trebam nekome da igramo zajedno ili da napravi se neka ekipica za buducnost za gejmskone turnire itd bacite msg na 0617193010 ili me dodajte na Blejamatori#1733
×
×
  • Create New...