Jump to content

Bojan Krsmanovic

Level 1
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bojan Krsmanovic

  1. Kazu da je to zbog početnog teksta The Darkness karte koji glasi start dormant
  2. Ja ti preporučujem esl sajt i njihove turnire https://play.eslgaming.com/hearthstone/europe/tournaments
  3. Pozdrav, Koliko sam ja video novog heroja koji se zove Nemsy Necrofizzle možemo dobiti samo ako učestvujemo na nekom Fireside Gathering-u bilo kao domaćini ili učesnici. "How to get: Nemsy cannot be purchased, but will be obtained for free by participating in any Fireside Gathering from October 17, 2017 onward."
  4. Pozdrav svima :), sezona 42. (septembar) je završena. Otvorio sam ovu temu sa ciljem da se otprilike vidi koliko igrača igra aktivno hearthstone i koliko napredujemo kao zajednica. Nije cilj teme da se hvalimo rangom nego da iskreno napišemo sa kojim rangom smo završili sezonu. Može se dodati i druga dostignuća u sezoni kao što je arena ili eventualno neki turnir. Nadam se da ću i naredne hearthstone sezone otvoriti temu pa da imamo neki kontinuitet. Dakle ovde može svako da napiše koji je rang stekao u septembarskoj sezoni i da ostavi komentar vezan za sezonu. Ja sam Bojan Krsmanović, igram hearthstone od februara 2017 a moj battletag je BojaniMarko#2993 U ovoj sezoni sam dostigao rang 10 i najviše 7 pobeda u areni.
  5. Pozdrav svima, Ja sam Bojan Krsmanović iz Niša i igram Hearthstone od februara 2017. Moj battletag je BojaniMarko#2993 (Marko je moj sin i on mi otvara pakete :) ) Slažem se sa prethodnim postom i ja bih voleo da Hearthstone scenu podignemo na veći nivo u Srbiji. Voleo bih da imam što vise prijatelja iz Srbije koji redovno igraju.
×
×
  • Create New...