Jump to content

povuci_potegni

Level 3
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About povuci_potegni

Recent Profile Visitors

815 profile views
  1. Kako ide maraton?? kod mene ce ipak biti do 7, max 8nivao da cu dogurati, onu misiju 5x haj kalibar ko uradi ja mu uplatim prmeium :)))))) prosta racunica bar u mom slucaju, na 16 757 borbi imama 320 haj kalibara , sto dalje implicira sta da mi za 1 haj kalibar treba 52 borbe sto dalje implicira da mi za onih 5 haj kalibara treba 261 partija u najboljem slucaju :)))) u potpisu . detektiv kokni kol
  2. E ne deluje toliko tezak marato,mene zezaju samo misije za blokiranu stetu,za to nemam Xtir,al ovo da budes prvi u timu po steti,i da napravis preko 850xp base nije tesko toliko :))
  3. Meni stoji u garazi kad izaberes tenk,malo iznad tenk ima ikonica italijanske zastave (stoji kao ona oznaka za misiju kampanja sto stoji iznad tenka u garazi),tu kliknes i videces koje misije dolaze..
  4. Kako vam se cini ovaj maraton sto stize za italijana,jel izvodljivo ovo ??
  5. Kazem ti ne zavisi nista od tebe, ja sam danas imao 38% pobeda a pravio sam dmg i killove, za par dana da udjem u tenkove,i samo da pokrecem borbe a da ne mrdam iz baze imao bih vise procenata pobeda :))) tako da samo cepaj i probaj sto manje da se nerviras jer ne utices preterano na igru..
  6. Mozda noc ,sta znam,ja nikad ne igram nocu,al vodim se time da deca i oni mnogo matori spavaju :)) Al opet nema pravila winrate i mm ti bukvalno zavise od wg ,tako da ne mozes preterano da utices :))
  7. Jel ima neko mozda bug,da nece da mu ucita lepo teksture na pocetku brobe,nego krene borba i onda posle 30ak sekundi igra zablokira na 2,3s i izostri lepo teksture,pritom dok to ne odradi ne vidim sve tenkove iz svog tima ??
  8. Cudno mi je zato sto od onog zadnjeg peca kad su sredjivali mm ,rekli su da ce biti 3,5,7 ; 5,10 ; 15 (isti tir) mm,ovo mi prvi put da naletim na 3,3,9..zato mi cudno :))))
  9. Ja ga odmah proda i njega i T10,tj odigrao sam jednu partiju,i imao sam posadu na 80% pa ne mogu da kazem kakav je kad ga vozis, al vidim da ume bas dosta da digna,ona donja ploca mu nije bas toliko jednostavna za pogoditi,video sam da se zale ljudi da se tesko trekuje,ja sam juce npr sa 50b gadjao ga u zadnju donju plocu i 2 metka mi je dingao,jeste bio malcice zakosen,ali zadnja ploca i to donja i da mi dinga dva metka neverovatno brate :))))
  10. Ja sad grindam is2 ,i zahvaljujuci ovom x3 za pobedu uzecu i 110 vrvt do veceras bas je dobra svtar kad popalis bonuse samo cepas xp :))) bolje iskoristi sad ovu akciju brate pogotovo sto je is2 onako ne bas dobar tenk,a zna se da su 9 i10 kinezi ekstra
  11. Kada se dobija nagrada imam 8/8 tokena i nisam dobio nista za mini maraton
×
×
  • Create New...