Jump to content

Snou^

The X
  • Posts

    802
  • Joined

  • Last visited

Reputation

18 Neutral

2 Followers

About Snou^

  • Birthday 04/27/1988

Retained

  • Member Title
    domi.snou.

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.helloveljko.com
  • Skype
    vsimakovic

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

8,821 profile views
  1. Definitivno ću probati Telenor. Poprilično sam siguran da će zadovoljiti potrebe! Hvala ti puno na drugarskoj pomoći i ponudi Ostavicu ovde neke utiske kada budem uzeo i koristio malo, cisto kao da posluzi drugima
  2. Dolazi lepše vreme, a ja oću da izmestim deo vremena koji radim iz kancelarije vani u prirodu. Većina vremena je to za git pushpull, email i chat. Meni lično, cena za raditi napolju sa dobrim netom = neprocenljivo Naravno, Srbija, pa nisam pristrasan oko ponuda i navedenih specifikacija paketa, pa me zanima da li je neko koristio mobilni internet, kod koga i iskustva? Pokušavam da izbegnem da se zabodem u nešto a da to posle radi, tj ne radi, i da prolazim birokratske teskobe. Hvala puno drugari, znači svako iskustvo
  3. Koja je sada naj-akcija za kupovinu desktopa u ovoj skupoj zemlji. Vidim da kidaju sa cenama kod nas, verovatno zbog smanjenih držav. plata, ima smisla. Vidim spominju se magyari, jel ima neki provereni shop, a carina? A ako se naručuju komponente odvojeno tipa sa amazona jer se automatski porezuje sve sto u u pm?
  4. Odgledao film. Drago mi je što sam ga odgledao u 3Du (Thanks G!!!)
  5. Dzi, znaci 3d je ok ? Si u Ušću gledao? Vidim da na interwebzu ima mnogo nekih intelektualnih debata o SW7 2d or 3d. Onda ću i da te poslušam
  6. Je li neko gledao u BG / Ušću u sali 4 u 2Du ? Predpostavljam da je to jedina opcija za neko smisleno gledanje. Jel ima neki tip za optimalni red sedista i to? :)) Zahvalan unapred
  7. Youth http://www.imdb.com/title/tt3312830/ Nisam u stanju da opisem film u kvalitetu koji on zasluzuje. Stvarno je izuzetan u smislu kadrova i fotografije, u smislu zvuka i sluha (obavezno dobri zvucnici/slusalice) i storytellinga. Nezniji od La Grande Bellezza, sto ga meni licno cini i drazim. Ceo setting filma i cinematography je vanserijski, Gledacu ga opet. The intern http://www.imdb.com/title/tt2361509/ Očekivao sam popcorns i idiоtsko glup film, ali me prijatno iznenadio. Prijale su mi humane vrednosti koje se provlace kroz film. A i prijao mi je film gde se prepoznaju neki prijatelji i familija (u ulozi preduzetnika, strasti i work/life balans).
  8. Veoma moguce brue. Mislim ipak su oni skriptom pokusali da oslikaju nerealno zanimljiv pristup resavanju normalnijih zivotnih 'problema'. A cini mi se da su i likovi nekako veoma isforsirani, i nerealni za tipicnog engleskog glumca koji ima miidlife krizu. . Izuzetno vise prepoznajem suptilnost i manir kroz koji se izrazavaju o zivotnim problemima, nego.. Mucke. Ovo je ekvivalent random snimanju bez skripte dva glumca koji pricaju o zivotu, na malo otkaceni i uvrnuti fazon, na engleskom nivou, gde ne postoji momenat otvorene autenticne iskrenosti, vec je najblize tome sarkazam, ponekad i ironija. Liner se uklapa. Mada je verovatno ceo moj osecaj za film veoma maloumno plitak s ozbirom na 4 godine provedene na hladnom ostrvu. Izvini sto si potrosio svoje vreme gledajuci nesto sto ti je uzdrmalo toliko jajca u nesklapanju ocekivanja nastalog mojim subjektivnim entuzijazmom za filmic i tvojim subjektivnim nacinom posmatranja na svet. Zelim ti jedno unikatno i intrigantno sledece gledanje filma za koji se odlucis, ocekujem jedan bistroumni objektivni review.
  9. The trip Ovaj film mi je tako legao, u tako dobrom trenutku. Jaka preporuka za bilo koga ko iole voli britanski humor, i celokupan nacin njihovog izrazavanja. Sarkazam, i ironija u perfektnom mixu. Preporuka!
  10. moar epic at: http://imgur.com/a/q1B7z
  11. Mislim da ko oce da plati oce, ko nece ce da saceka. Iovako je f2p tako da.. kako kazu... strpljenje je para vredno. Jebiga ja sam u fazonu dacu to da se igram sada a ne za 6 meseci.
  12. Ala si znatizeljan Ivane ljubim te. Dota2 ne svidja mi se komplex creep denial farming i brzina. ~ Plus, faking mogu da budem Zerathul. Fak that shit.
×
×
  • Create New...