Jump to content

DeusExMachina326

Level 1
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About DeusExMachina326

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kao bivsi prvi igrac na PC-u na svetu u play now online modu dacu sebi za pravo da Vam kazem da ova verzija nije ni blizu ocene 8. To je cisto neko moje misljenje, tacnu ocenu pogledajte na metascoru, to je ono sto svi igraci mislimo o novom delu, tj iole normalni ne zaslepljeni igraci a ocena 8 je sprdnja za sve ostale igrice koje zasluzuju ocenu 8. Pozdrav.
  2. Sha ima ljudi? Ste zivi? Imal koga da igra ove HOCE?!
  3. DeusExMachin#1824 ako neko oce neka me doda da igramo zajedno... Prethodni tim 9gaga se raspao pa trazim novi tim.
  4. Serb brate, sam si sebe kontradiktovao u prvom postu, molim te prestani. Znaci iskuliraj brate, samo se ti zalis :) Znaci ne zelim da ti nabacujem hejt ali stv pocinjes da smaras, niko se ne slaze sa tobom, format ce ostati kako je i dogovoreno i kraj. Hvala i nadam se da ces da me dobijes u turniru :)
  5. Podrzavam Serba... Sta god on kaze... nbt je. ja podrzavam! KAO TVOOOOOOOOOOOOOOJ KERBER <3
  6. Ma daj brate, sta pricas vise, ja bih sve to u jednu nedelju stavio. I a u pm :D
  7. DeusExMachin#1824, dodajte me da igramo zajedno tacnije imam 3 lika za tm, tj ja i jos dva, fali nam jos 2 dobra igraca, pa ako hocete da igramo zajedno i da igramo tl skoro svaki dan, a mozemo se i prijaviti na ovaj hots srbija turnir slobodno me dodajte. :) Malo nam je muka igranja bez ful tima, jer padaju teski trolovi ili npr mi smo igrali kao plat i daju nam 2 bronza lika gde decko sa zul'jinom napada njih petoricu i naravno (zamislite) gine :D i tako iznova i iznova i ne, nemoguce je tako dobiti bilo koji tl mec, tako da ako hocete da igrate i da se druzimo slobodno me add. Pozz ;)
  8. Ljudi ako hoce neko da igramo zaj. bacite mi msg ili mejl na dco326@hotmail.com A inace mapa sa nuklearkama je ok ali je nova mapa sa zergovima mnogo bolja, probao sam obe, ova sa zergovima je jedostavno zanimljivija :)
  9. Zdravo ljudi, na main acc sam master, na smurfu sam tipa silver jer sam davao bisvoj ribida igra hl iz sprdnje xD A unranked platinum, sad na ovom smurfu najnovijem sam Platinum za sad u QM, igrao sam u dosta ekipa, i imam 2,3 druga sa kojima mozemo da zapocnemo ozbiljnu pricu, tako da daj ajde da napravimo tim SRBINAAA, ima nas i to poprilican broj dobrih igraca iz srbije barem ovih koje ja znam, i ne nemaju 10 godina i da nemam ni ja da se razumemo, samo volim ovaj gejm i hteo bih da se javite meni ovde na topic i napisete batletag i koji ste rank pa da napravimo neku pricu da iskidamo svi zajedno ili napravimo smurf pa igramo samo zajedno od pocetka da bi imali vrhunski mmr za novu sezonu, nadam se da ce dobri igraci ovde odg ili neki tim ako im treba igrac posto mi je vise muka da igram sa glupim toxic igracima koji ne znaju ni da draftuju a doziveo sam i Nazeba i Kaela u partiju u mojoj ekipi koji su zajedno imali u 18 minutu, 28 deaths, doziveo sam i Jainu koja je igrala kao pusher, imam oko 5k meceva hotsa tako da ono, sve sam video xDDD Tako da daj da napravimo neki tim da iskidamo svi zajedno BRACO SRBENDE!!! :))) I da ne zanima me i da ste malo losiji igraci sve moze da se nauci i izvezba vremenom najvaznije je da si dobar lik spreman za salu i sprdnju sa ljudima, ako si napacen lik sa ocekivanjima tipa da budes vodja i da ti mi budemo sluge u timu, to nece moci :) I naravno ako ima nekih ozbiljnih srpskih timova pisite odje pa da idem na neky tryout nesto, i da igrao sam protiv pro i gs igraca, verujte mi nista oni bolji nisu, dobijao sam, gejmove protiv likova koji strimuju na twitch-u, nis posebno su verujte mi.
×
×
  • Create New...