Jump to content

Random444

Level 1
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Random444

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne resetuju se na 24h nego kad se ruter restartuje, tacno je da se cesto menjaju, ali nekada se ne restartuju po par nedelja. Gledanje iste nema nekad smisla ali admin je sam potvrdio da je banovan nalog zbog IP adrese, kada je potvrdjeno da je sa iste IP adrese igrano vise meceva sa tog acca (nemanhinog). Tj ne vise nego bar jedan mec, kada je utvrdjeno da je cit koriscen, a Lesi nije odigrao ni jedan sa tog naloga. Znaci da je cheatovao neko drugi.
  2. Lepo kaze da se IP ne podudara sa IPom ni jednog drugog acc-a vec da je to IP sa kojim je igrano samo sa tog acc-a, zato i kaze da nije moguce da je taj ban dobio neko ko je hakovao ili pozajmio acc.
  3. E ovako, pre svega da kazem da sam do jaja fasciniran koliko niko od vas nije uopste pokusao da mucne glavu i skonta da Lesi uopste nije taj koji je dobio ban na nemanhinom accu. Ovaj pajta ReMax je izvredjan zesce od strane svih a lik je u stvari jedini koji je video da tu nesto ne stima, na zalost, ni on nije skontao o cemu se radi ali mu je nesto smrdelo. Nisam imao nameru da napisem bilo sta, ali s obzirom na to da je u pitanju citovanje i s obzirom kako se pojedinci ponasaju, odlucio sam da se ipak izjasnim. Naravno, sve cu objasniti i potvrditi slikama. Dakle, pre svega da napomenem, da je Lesi citer, pre je vec dobijao banove za cit, svako ko ga je gledao malo duze po mecevima primetio je da lik igra jako sumnjivo. Tako da - da, citer je. Nemanhin acc nije banovan zbog Lesija. Ovo je Randjetova prepiska sa CEVO adminom : http://imgur.com/a/X1Hk0 [/img] http://imgur.com/1a6ppWu [/img] Po ovom Randjeovom odgovoru primetio sam da ili zbog situacije nije dobro procitao odgovor admina, ili nije dovoljno upoznat sa engleskim, medjutim nije ni bitno sta je od ta dva, zanimljivo je to da niko drugi uopste nije pazljivije pogledao tu njegovu prepisku. Admin lepo pise da je cheat detectovan na odredjenom IPu, tako da nije moguce da je acc koristio neko drugi ili je acc bio hakovan, U slucaju da je Lesi bio taj koji je citovao, admin bi video da se IP ne podudara sa IPom onoga ko je igrao prosle meceve, znaci da je cit koristio neko pre Lesija. Zatim, Cevo, kao i svi ostali klijenti, ne skeniraju komp u potrazi za cheatovima i hackfileovima (iako mnogi misle da se to radi) iz prostog razloga sto postoje mnogi false positivi i bilo bi previse slucajnih banova. Klijent detektuje ukoliko je cheat pokrenut na CEVO clientu, dakle u toku bivanja u odredjenoj igri preko CEVO clienta. Randje jasno govori da Lesi nije ni usao u igricu, sto takodje potvrdjuje i admin putem IP provere. Znaci da Lesi nije taj koji je dobio ban. Sad, pitanje je zasto Nemanha ranije nije dobio ban? Moguce je da je delayed ban kao sto radi i Steam, Blizzard (hearthstone) i mnogi drugi. Moguce da nije cheater cak ni Nemanha, ako je jos neko igrao na tom accu. Tako da vi malo razmislite pa sami skontajte ko je citer i da li je.
×
×
  • Create New...