Jump to content

AdriaN.

Level 1
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About AdriaN.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Haahahah, jbg slusam Shinedown, i devojka me izlozila kao e vidi ima contest traje do 20og januara (sada je extendovan do 31) :) i sve u svemu najbolji cover kao osvaja gitaru. 100% sam siguran da je necu dobiti pa makar i bio i najbolji :D. Inace pocetnik sam sto se tice gitare, tek ucim jbg i devojka kad pogura jbg morao sam da odradim. BTW worldwide je contest jer imaju sad neku evropsku turneju, nije samo za "zitelje" US-a :-P. Evo link sa full detaljima contesta: http://www.musicradar.com/news/guitars/win-a-limited-edition-carnival-of-madness-prs-electric-guitar-from-black-stone-cherry-and-shinedown-632519
  2. Cao ljudi, potrebna mi je mala pomoc, ucestvovao sam u #COMGuitarContestu gde se radio cover za pesmu StateOfMyHead benda Shinedown. Ta pesma uopste nema gitaru i ja sam osmislio i uradio cover. Pocetnik sam u sviranju, ali isto tako mislim da se ulozeni trud isplatio i da sam posteno odradio cover. Zamolio bih da pogledate na youtube-u i like-ujete naravno ako vam se svidja i slobodno prokomentarisete. Prva nagrada je PRS Guitar special edition. HVALA SVIMA!
  3. Cao ljudi, potrebna mi je mala pomoc, ucestvovao sam u #COMGuitarContestu gde se radio cover za pesmu StateOfMyHead benda Shinedown. Ta pesma uopste nema gitaru i ja sam osmislio i uradio cover. Pocetnik sam u sviranju, ali isto tako mislim da se ulozeni trud isplatio i da sam posteno odradio cover. Zamolio bih da pogledate na youtube-u i like-ujete naravno ako vam se svidja. Prva nagrada je PRS Guitar special edition. HVALA SVIMA!
  4. potrebna mi je mala pomoc, ucestvovao sam u #COMGuitarContestu gde se radio cover za pesmu StateOfMyHead benda Shinedown. Ta pesma uopste nema gitaru i ja sam osmislio i uradio cover. Pocetnik sam u sviranju, ali isto tako mislim da se ulozeni trud isplatio i da sam posteno odradio cover. Zamolio bih da pogledate na youtube-u i like-ujete naravno ako vam se svidja. Prva nagrada je PRS Guitar special edition. HVALA SVIMA!
  5. Cao ljudi, potrebna mi je mala pomoc, ucestvovao sam u #COMGuitarContestu gde se radio cover za pesmu StateOfMyHead benda Shinedown. Ta pesma uopste nema gitaru i ja sam osmislio i uradio cover. Pocetnik sam u sviranju, ali isto tako mislim da se ulozeni trud isplatio i da sam posteno odradio cover. Zamolio bih da pogledate na youtube-u i like-ujete naravno ako vam se svidja. Prva nagrada je PRS Guitar special edition. HVALA SVIMA!
×
×
  • Create New...