Jump to content

RenTrapnest

Level 3
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Reputation

11 Neutral

About RenTrapnest

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,552 profile views
  1. -What about the plot? -The what? Oplakah. Trejler za Time Bandits Rekao bih nešto više o filmu ali ... Well, I haven't seen it, have I? Napola promaših temu sa nepogledanim filmom, ali ne mogu naći torent. Čekam da vidim šta će biti sa PirateBay, a u međuvremenu, imate li preporuke za neke opskurne ruske torente i sl?
  2. Ocena: dreadful. Kadrovi, kamera, scene i atmosfera su dobri, ali ideja i zapleti nisu vredni para koje su utrošili na snimanje. Ima jedna epizoda sa seansom i prizivanjem duhova gde je Eva Green objasnila zasto je dobila ulogu, sem toga, tanko. Ko voli Ligu izuzetnih, to je manje-više to. Ima ponešto i za ljubitelje kadrova horora. Meni lično su predvidljivost likova i zapleta, kao i (marvelovska) potreba da se sva čudovišta strpaju u isti kadar radi efekta neprobavljivi.
  3. History of Humanity Majstor Manara
  4. Leviathan (i nazivi, i korice i opis) izgleda kao nesto sto se zaobidje na polici jer ostavlja utisak smeca.
  5. negativno, ali eto prilika da budem meat popsicle i sa posuđenim ključevima
  6. Ako trebaš arhitektu imam ortaka koji super radi i već je radio projekte kuća na severu? Ne znam na koju foru je radio, to moraš njega pitati, radi dosta sa strane kao freelance, ali mogu preporučiti dizajn i funkcionalnost. Mogu da pošaljem kontakt u inbox ako treba.
  7. #Slagalica Trava, cigle i jezero....mora da jedu vreme. Skill level
  8. Would Sir like to wear a wedding dress! Yes...
  9. Hvala na info. Zvuci sasvim OK. Poslednje price (raspitujem se) sadrze utiske o kupanju u okeanu koji je hladan i usijanim ulicama. A plan je da se poseti dosta toga, tako da ce ipak biti izbegavanje leta i prolece ili pocetak jeseni, i mozda ne ove godine. Dobro je znati u kom rangu praznjenja dzepa je ta destinacija.
  10. Tempest je pravi primer sta se desi kada film radi neko ko je pozorišni režiser (pa jos režiser opera). Najveća vrednost filma je vizuelni rezultat. Nema prevelike promene u odnosima i prici (Šekspira retko ko popravlja) ali je priča sagledana kroz promenu roda (bez većih izmena na rezultatu imho) pa se kao nešto dešava. Taymor ne moze da nadmaši svoj rad na Titus. Kome se svidi Tempest preporučujem Titus, samo sto je Titus tragedija, a to nije generalna preporuka za svakoga. Ali zato je Anthony Hopkins glavna rola, a to jeste preporuka za svakoga. Najvažnije, hvala sto si istakao relacije između filma (prošlo je par godina od gledanja) i Dena Simonsa, promaklo mi je...
×
×
  • Create New...