Jump to content

Feel---

Level 3
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Feel---

  • Birthday 03/10/1994

Profile

  • Gender
    Male
  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/feeltb/
  • Lokacija:
    Krusevac

Recent Profile Visitors

2,169 profile views
  1. https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/gejmerska-oprema/zowie-g-sr-zowie-camade-mouse-bungee/oglas/165753338 -3500 dinara https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/gejmerska-oprema/gejmerska-stolica/oglas/165753411 - 12000 Ako je neko zainteresovan neka pise na KP.
  2. Prodajem komplet GamingPC sa periferijama. Cena: 1000€! Sve je potpuno novo, ispravno i funkcioniše. Većina poseduje garanciju sa originalnom ambalažom. Računar je korišćnjen za igranje CSGO-a, gde je fps 270+! Moguca je svaka provera i proba! Matična: Gigabyte Technology B85M-HD3G Procesor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz Grafička karta: nVidia GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 256bit Ram Memorija: 2x8GB PC Kućište: Cooler Master Chassis Masterbox Q300P Window R Periferije: Monitor: ASUS TUF Gaming VG249Q 144hz (garancija Gigatron) Slušalice: HYPERX Cloud II Red -KHX-HSCP-RD- (garancija Gigatron) Miš: ZOWIE EC1-B + Zowie Camade Mouse Bungee (garancija Game-s) Tastatura: HYPERX Alloy Core RGB -HX-KB5ME2-US- (garancija Gigatron) Podloga: ZOWIE GS-R Stolica: VOJENS crno/plava (garancija Jysk) Mogućnost kupovine samo PC bez periferija! Srećno!
  3. Feel---

    Pomoc

    Smejacete se svi 😄 Na zvucnoj kartici ima sa strane dugme za paljenje i gasenje mikrofona 😄 Ne znam iz kog razloga je bilo na off, moguce je da sam pomerio pri ciscenju 😄 Vratis na "on" i problem resen 😄 btw: celu noc sam pokusavao sve i svasta, reinstalirao Realtek, instalirao kasnije nove drajvere i za graficku i za zvucnu, sta sve nisam probao, i slucajno sam bacio pogled na to, i vidim malo dugmence, kad ono ima sta da se vidi 😄 Eto, za sve koji imaju problem sa Hyperx Cloud 2 da im odjednom ne radi mikrofon neka prvo pogledaju to 😄 Drugo: https://www.hyperxgaming.com/en/support/technical/downloads/87040?product=hscp&filename=CloudII_FW_Update_0005 - to moze pomoci ukoliko vam mic nije na off 😄
  4. Feel---

    Pomoc

    reseno, moze lock
  5. Feel---

    Pomoc

    Drugari, imam Hyperx Cloud II USB i sve je radilo normalno do veceras kada je mikrofon prestao da radi... Izguglao sam sve sto se moze izguglati, definitivno ima neku foru da odjednom prestane da radi, sve sam probao i drajvere apdejtovao, i svasta nesto, bukvalno sve... Da li je neko imao takav problem i kako ga je resio? p.s da se razumemo mikforon je ispravan. Pisite i pomozite bracooooooooo
  6. Feel---

    BENQ

    Hvala puno na savetu. 👍
  7. Feel---

    BENQ

    Da li je to velika razlika, vezano za gejming? Iskreno, nisam toliko upucen u to, zato i pitam.
  8. Feel---

    BENQ

    Koja je razlika izmedju BenQ XL2411 i BenQ XL2411P?
  9. Feel---

    Pomoc

    Drugari, da ne otvaram novi topic, treba mi jedna vasa pomoc Kupio sam novi racunar, i na njemu je bio instaliran windows 10 sa svim pratecim programima, ali imam jedan problem, a to su slusalice i zvucnici... U podesavanjima mogu namestati na cemu hocu da se cuje da li to bili zvucnici ili slusalice, ne moze da se cuje i na jednom i na drugom, sto mi na starom racunaru nije bilo tako... Butao sam po ovom novom i video da nemam instaliran "Realtek HD (High Definition)", dok sam na starom imao... E sad, pitanje jedno, da li mogu da na ovom novom racunaru instaliram taj program preko cd-a koji sam dobio kada sam kupio taj stari racunar? Molim vas pomozite!
  10. Feel---

    Pomoc

    @Zwerko Znam da je BenQ dosta dugo na trzistu, i da je jako popularan, a sa druge strane AOC je napravio bum sa ovim monitorima koje izbacuje u poslednjih par godina... Dizajn kod AOC mi se vise svidja, ali to mi iskreno nije ni bitno toliko, koliko mi je bitno da uzmem neki koji ce da grmi... @Zwerko IPS, TN ili VA Panel?
  11. Feel---

    Pomoc

    Koji monitor 24" 144hz mi predlazete? Ja sam kopao i nasao par primeraka, da li neko ima iskustva sa ovim monitorima? https://gigatron.rs/monitori/aoc_gejming_monitor_23.8_ips_-_24g2u_bk-366090 https://gigatron.rs/monitori/benq-led-zowie-xl2411p-128600 https://gigatron.rs/monitori/aoc-led-c24g1-212756 - Da li neko ima ovaj? Kako je igrati na njemu? Da li je tesko naviknuti se?
  12. Feel---

    Konfiguracija

    Da li neko zna ko prodaje polovne 144hz monitore? 🙂
  13. Feel---

    Konfiguracija

    @mladenq Tako nekako 😄 @millanče Hahahaha, pa verovatno i hocu, ne kupujem svaki dan 😄 Hvala na savetima 🙂
  14. Feel---

    Konfiguracija

    @millanče Realno, upravu si. Za 20e duzi zivotni vek, sto i nije neka para. Hvala na savetu u svakom slucaju. Da li je grmilica za csgo?
×
×
  • Create New...