Jump to content

ikac84

Level 1
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-13 Nije se snašao

About ikac84

  • Birthday 02/14/1984

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    WoWp=Dirt3
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

934 profile views
  1. Danas je na B92 bio odlican film Milioner sa ulice -http://www.imdb.com/title/tt1010048/?ref_=nv_sr_5.Iako ne volim filmove o indijcima i ostalim kinezima ovaj sam odgledao u jednom dahu.Radi se o nekom klincu koji je odrastao u siromastvu gde su ga terali da prosi itd. pa se on zbog ljubavi prema svojoj ribi Latiki i zelje da zivi bolje prijavljuje za indijsku verziju kviza milioner gde zahvaljujuci nekim teskim trenucima u zivotu zna sve odgovore na kvizu zbog cega ga kasnije pre nastavka u drugoj emisiji cak i hapse kao prevaranta.Inace film vas cas baca u kviz a cas u njegov zivot od najranijeg detinjstva pa do sada.Preporuka za ovaj film. Drugi film kojki sam odgledao i valjao se od smeha je Los deda od Jackass-http://www.imdb.com/title/tt3063516/?ref_=nv_sr_1.Mislio sam da je neko americko *r*nje ali sasvim solidan film.Johnny a i onaj klinac su odvalili uloge.
  2. @ Lucky - Ne smatraj me pohlepnim i ne zameri ali imam jedno pitanje koje mislim da sve nas interesuje:Hocemo li dobiti druge kodove koji funkcionisu za nas stare igrace ?
  3. @ milky90 - Koristicu citat iz jednog naseg filma:''Ako si lud , nisi gluv(u ovom slucaju slep)!!!'' Pa jel vidis da je to invite code sto znaci da je samo za nove igrace,a ti koji vec imas nalog i aktivno igras neces moci da ga iskoristis.
  4. Red tails - http://www.imdb.com/title/tt0485985/ Veoma dobar film.Zasluzuje vecu ocenu , bar 9 po mom misljenju a mozda je to zato jer obozavam avione i Wowp igru uopste a tu se pojavljuju neki avioni iz te igre.Inace film je baziran na istinitom dogadjaju.Vredi pogledati.
  5. Sad odgledah Staljingrad-http://www.imdb.com/title/tt1966566/?ref_=nv_sr_1 Malo je dosadan film ali moze da se odgleda pogotovu ko igra tenkove svidece mu se scena kad na kraju filma ulaze cini mi se panzeri IV (bar mi lici na njih).Ocena 6.
  6. A mene je opet taj WT auf E100 izuo iz gusenica nekoliko puta sa E75,sad kad ga vidim bezim od njega ko djavo od krsta.
  7. 300 golda i 1 dan premiuma su davali igracima sa vec postojecim nalozima a 500 golda 7 dana premiuma i 100 000 credita za nove clanove.Ja sam uzeo ovaj kod za nove clanove ali nisam ga iskoristio jer mi ne treba.
  8. Cestitam Simi ali za mene je to nemoguca misija.Ja u startu nisam imao nijedan t6 tenk a sa parama sam propao ko grcka tako da nisam mogao da kupujem samo zbog misija.
  9. Need for speed rivals ubedljivo.Sve je to lepo i nasminkano ali godinama ista prica.Posle Most Wanted-a nema dobrih NFS-a.
  10. Ovde izgleda niko ne igra racing , zato moj glas ide za WRC4 ,nije bas odusevila ali od gore navedenih naslova 90% ne znam ni sta je.
  11. I ja sam preskocio Rush misleci da je neka glupost ali ako kazete da je tako dobar skidam ga jos veceras.Inace obozavam F1 i gledam je godinama jos od vremena kad su vozili Ayrton Senna i Damon Hill. Nazalost kralj F1 je trenutno u najtezoj borbi u zivotu ali nadam se da ce se oporaviti , a ovaj film ce me malo odrzati u zivotu do sledece sezone.
  12. Moj nik je isti kao i ovde ikac84,inace sam bio closed beta tester za wowp a posle toga sam poceo da igram wot.
×
×
  • Create New...