Jump to content

vlxwm

Level 1
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About vlxwm

  • Birthday 11/10/1984

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

878 profile views
  1. Simo, prvo uploaduješ sliku na nekom sajtu (npr. www.postimage.org) Zatim kopiraj "Direct link" polje. Zatim dođeš ovamo na forum i klikneš ono dugmence "Image" u drugom redu, i u prozorčetu koje ti se pojavilo samo Ctrl+V taj direktni link do slike. Primer:
  2. Simo, slažem se za arty i medium premium... ostalo imam prelomljeno mišljenje.
  3. EU1. EU2 mi uglavnom laguje. Mada, automatski me prebaci kada me neko sa tog servera pozove u Team Battle ili Training....
  4. Verujem da ownujete bilo koga, jer ljudi crknu od smeha posmatrajući vas
  5. Jesam, moram priznati dosta je ubagovan, mada su GMovi zaista ljubazni i pomažu neverovatnom brzinom (1 min čekanja za ticket u proseku - previše??? ) Jedna velika mana servera: previše srba khm... hoću reći, premalo igrača! Ako tek počinješ da se leveluješ, biće ti izuzetno dosadno, dok god te neki usamljeni warlock iz suprotne fakcije ne izgankuje. BG low bracket ni ne postoji.
  6. Ja sam koristio Net Limiter za ograničavanje interneta kod sestre, kako meni nebi lagovalo dok igram igrice. Zadovoljan sam, mada sada smo na odvojenom internetu tako da ga već duže vreme ne koristim. Na koliko ćeš koga ograničiti, čisto je tvoja procena. Za surfovanje na FB i streaming ti ne treba preko 1-2 Mbps (125-250 KBps). Tako da onih 20 Mbps možeš podeliti na 16 + 2 + 2.
  7. E, ja znam dosta likova koji igraju sa prvim topom IS (ali naravno - koriste zlatnu municiju :P) Za OP: Stug sam po sebi ima odličan dmg. Tako da, bolje je camoflage na svim članovima, da TEBE ne primete :P
  8. Od ovih koje si naveo, mislim da KV-1 najbolje sakuplja pare (ukoliko umeš da ga igraš). Drugi deo pitanja: u zavisnosti od tvog stila igre :)
  9. Ne znam da li je ovo pravo mesto da pitam, i da li iko zna, ali ajde.... Da li se i još nekome javlja nakon zadnjeg patcha (8.10) da mu se WoT zamrzava - a ponekad i ceo kompjuter? Moram da napomenem, imam ekstra mašinu: intel i5, nvidia 440 GT, 8GB ram, itd. I ova "zamrzavanja" se dešavaju SAMO u WOT-u i to SAMO u garaži (nikada u partiji). P.S. koristim Aslain's XVM addon, mada probao sam i bez njega, ista priča.
×
×
  • Create New...