Jump to content

Lukas

Level 1
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-1 Nije se snašao

About Lukas

Recent Profile Visitors

1,058 profile views
  1. Tačno potpuno, samo što je navika ovih noobova da se kače na EU2 jer misle da imaju manju konkurenciju. Što može da se primeti sa XVM nekad ih na EU2 ima popast ono čitav talas crvenih igrača i sa jedne i sa druge strane. E sad uveče zavisi malo i od CW.
  2. FPS je isključivo od grafičke kartice i kompa, nema veze sa netom ili serverom odnosno gužvom na serverom. A gužva na serveru pravi sranje XVM kodovima, pogotovo kad su nestabilni a ovi to jesu. I glavni ti je dokaz to što puca pri vraćanju u garažu. Upravo to pri povratku u garažu desi se da 1 od 10 bitaka pukne.
  3. U pitanju je XVM, koliko ja znam jos nije stabilna verzija uradjena. Ova je jos uvek test i vodi se kao test verzija. Kod nekih puca igra posle nekoliko bitaka kad treba da se vratiš u garažu.
  4. Ma i nije baš evo ja nisam igrao jedno 5 dana a tu sam na 60% misije, eto ima jos 16 dana da se igra tako da za ti 16 cu preci tih 40% kad sam za 10 uradio 60%. Inače neki ljudi iz klana u kome sam su već završili i dobili IS-6
  5. Sorry but *ebi ga. PRvi put na ovom forumu pa sam se ugruvao , nisam se informisao na vreme. Nemci su mi bili smor sa VK, ali sam prešao na JgPzIV i uživao, čak sa njim napravim i rekord 2600 exp
  6. Da li je to neki nas balkansi klan ili mesano sa strancima
  7. Svaka cast, ja ne znam kako sa kinezima, nisam ni krenuo a deluju mi smoreno
  8. Da li ima igrača ovde na forumu koji igraju ESL i ako ima da li ima mesta u nekom od timova ???
  9. Na pola smo vremenski za misiju IS-6. Kako ide ostalim koje se bore za exp sa IS-6. Da li je neko grindao Japance i kako mu se cine. Kako preživljavate grindanje sa kinezima !!!!
×
×
  • Create New...