Jump to content

Anybite

Level 2
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Anybite

  • Birthday 05/14/1989

Kontakt podaci

  • Skype
    Anybite

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Tamriel

Recent Profile Visitors

1,134 profile views
  1. Koja je poenta "grindovanja" postova? Sta time dobija?
  2. Konacno radi! Bem ti igru gde iz 3. puta ubodes kod. Hvala na igri, deluje obecavajuce!
  3. Lucky, druze, imas gore negde moj screenshot i pise da sam dobio kljuc za forced koji nije aktivan, tj. koji je vec iskoriscen. Nakon toga ni traga ni glasa od kljuca za Aerenu.
  4. Iskreno, meni je Rift odlicna igra, upravo kad se poredi sa danasnjim MMO-ovima... Imas uvek nesto da radis, grafika nije cartoonish, solidna prica, planar atunement (odvojeno lvlovanje posle 50-og lvla), skoro svaka klasa moze da bude dps/heal/support/tank, kostimiziranje lika, dosta razlicitih buildova, lategame pve i pvp itd. itd... Sve sto treba modernom mmo-u da (pre)zivi.
  5. Lucky, sta bi sa kodovima? Mi sto smo osvojili, a u stvari nismo osvojili, tj osvojili smo forced koji je vec iskoriscen... :( Ima kakvih vesti?
  6. U KoI sam, ali nema low lvl ljudi, pa uglavnom sve sam radim... Jbg.
  7. Nego, Lucky, nisi rekao koliko kljuceva ima?
  8. A, red bi bio. Kad sam vec izvisio za Aerenu, moze i ovaj potezni RPG.
  9. Uffff! Dobro izgleda za alfu. Nadam se da nece zavrsiti kao dark millenium. Ipak, ima nas dosta koji smo fanovi 40k univerzuma.
  10. Deluje zanimljivo! Svidja mi se sto je u unity-u! Moci cu i sa posla da igram. Opet, zavisi koliko ce kostati igra. Ne bih bas da bacim 50e na unity b2p igru. jbg.
  11. Elem, igrao sam na nekom serveru, vidim da su ga ugasili i sad imam 20% buff na sve i svasta. Poceo ponovo da igram i sad sam lvl 10 cleric healer na Zaviel-u. Jos samo da navatam neki nas guild.
  12. frakcija (l. frangere lomiti, slomiti, skrhati, fractio lomljenj�) 1. deo, otsek, odeljenje; 2. deo neke političke stranke (levičari, desničari) koji se u izvesnim pitanjima razilaz sa shvatanjem celine, krilo, grupa jednomišljenika; 3. hemijski: tvar izdvojena precipitacijom ili kristalizacijom;matematički: razlomak.
  13. Koja ste frakcija? Guardians ili Defiants?
  14. Necu se buniti ako padne kakav kljuc. :)
  15. Jebiga... Razocarah se grrdno.
×
×
  • Create New...