Jump to content

Komek

Level 5
  • Posts

    817
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Komek last won the day on July 21 2015

Komek had the most liked content!

Reputation

157 Snašao se

1 Follower

About Komek

  • Birthday 09/27/1991

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3,687 profile views
  1. Ja sam se registrovao na adresu nekog hotela u US u Oregonu pre 4 godine još (neko na bredditu je rekao da se tamo registruje da l' zbog poreza ili ko zna čega davno je bilo) i godinama kupujem top up kartice sa https://www.pcgamesupply.com/ i nikada nisam imao ni jedan problem...
  2. Ćao, ovaj neki Ubee evw32b koji sam dobio od SBB-a je sranje :D Ne samo što je wifi sranje nego mi i prekida vezu na kompu koji je zakačen kablom. Izgleda da mu je mnogo što su mu na kablu pc, tv i d3. Je l' imate neku preporuku za neki kršteni ruter do nekih 4k koji će da mi olakša život?
  3. Nakon što sam prestao da ga čačkam ceo dan, posle nedelju dana je počela baterija već da traje po dan + 5-9 sati uz redovno korišćenje skajpa, vibera i mesindžera. FB aplikaciju sam prestao da koristim odavno jer je i na starom telefonu trošila ~10% baterije. Ne igram igrice na telefonu pa ne znam kako bi to funkcionisalo :) Dobio sam uz njega jedan ood onih bamboo zaštita, i sa time je jako udoban da se drži u ruci. Bez zaštite je dosta tanak i klizav pa stalno imam strah da će da mi ispadne :D Osim što je malo glindžavo power dugme, ostatak telefona je dosta dobro izrađen. I tako, za sada nemam neku veću zamerku od glidnžavo dugme(koje jedva i da koristim) i klizav.
  4. Moto g5+ izgleda kao dobar telefon? A svi nahvališe moto z play, Ako te zanima nešto u vezi sa op3t ili hoćeš možda da ga probaš javi se :)
  5. Sa kp, 480e crni 128gb, od 64 mu je bio 440e ja mislim. Trojka je još jeftinija a u principu "isti" telefon. Telfon kao takav je odličan, nisam imao ranije flagship telefone ali stvari koje mogu da se "zamere" ovome su što je ovaj vibracioni motor malo sranjkast i power i volume dugmići imaju malecki "hod" pa kao može da se kaže da je slabijeg kvaliteta izrade... Ali fingerprint senzor prebrz, lep, i iznenađujuće tanak. Takođe mi je ovo prvi AMOLED ekran tako da sam i dalje mindblown ekranom :D Questions?
  6. Ja sutra uzimam op3t, pa javljam utiske, nije ti on u opticaju?
  7. Ako si čačkao podešavanja oko performansi u onom "Performance options" imaš jednu od stavki vezanu za jasnoću teksta :D
  8. Ja sam već 2 meseca u istom "problemu" kao trokty. Samo što ja više težim 6p i pokušavam da nađem negde novi i koliko para bi neko tražio za njega, čak ima na kp i nekih sa tim garancijama a onda je pitanje koliko huawei brine o tome :) a generalno je lep, veliki i odličan telefon op3t ima na kp i za manje para ponekad, ali i za njega se ljude žale na to da imaju dva tipa ekrana i jedan kao ima čudan color tilt.
  9. Gunđ, nekako nisam pametan koliko mi je gušt takav apdejt da ostanem na nečemu što isti ekran kao i ovo što imam sada :D Mrzim kupovinu telefona -.-
  10. Da, mislio sam da sam to čitao na nekom drugom forumu pa reko i ovde da pitam :D Glup sam Ako neko ima neki bolje predlog za tih ~350e neka baci neku ideju, ali šmekam ove 6p već duže vreme, samo nisam siguran da li da odvojim još 100-150 za oneplus 3(t)
  11. Je l' ima neko na forumu nexus 6p? Počela da mi umire xperia z3 pa gledam u šta da uskočim a ima na kp za ~350e :)
  12. Komek

    Project Valerie

    Pa da, ali opet ne nosiš laptop sa sobom dok ideš na planinarenje? :D Nego do autobusa/kola i malo šetanja tamo vamo, što je opet mali procenat vremena korišćenja laptopa? Ako više vremena provedeš sa rancem na leđima nego koristeći laptop da li je vredelo ga da poneseš? Barem u mom slučaju je tako, bitnije mi je da mogu da ga premeštam po stanu i prebacim negde nego koliko će težak biti usput :)
  13. Komek

    Project Valerie

    asus gl552vw i7 6700HQ, gtx 950m, 12 giga rama, 1tb hard(imao sam ssd da ubacim u njega) Znam šta sam mogao da dobijem da sam pravio desktop za te pare, ali sam dva meseca proveo razmišljajući o celom problemu i rešenju i zadovoljan sam onim što sam dobio... Ne razumem te probleme oko težine, razlika između 1.5 i 3.5kg na leđima je sa dobrim rancem neosetno, a svakako nije plan da ga držim u rukama dok stojim duže vreme :) Video sam, pun CES tegova u laptop kućištima :D
×
×
  • Create New...