Jump to content

PIENZOR

Level 1
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About PIENZOR

Recent Profile Visitors

1,085 profile views
  1. wow, stvarno nisam znao sta je script kiddie. Poenta price je da bez mukotrpnog rada nema leba. Programeri se usavrsavaju/uce nove stvari kroz celu karijeru, a fakultet je odlican uvod u to. Svakako bih ti preporucio fakultet, al ovako samo master, nisam siguran. - zavisi od tvog predznanja (kako bih mogao da pratis gradivo) i naravno volje. Slazem se da fakultet dosta pomaze u tome da sagledas celokupnu sliku, ali dosta toga mozes i da naucis na netu. Competitive programming sajtovi kao sto su npr. topcoder ti mogu dosta pomoci u tome da postanes bolji programer i naucis da resavas probleme.
  2. U pravi si, ali ne slazem se u potpunosti da fax = softverski inzenjer, kao ni ucenje s neta = obican programer (script kiddie ili kako god ocete). Kao sto je gore neko vec bio napisao, vise je do pojedinca. Nemam nista protiv fakulteta i svakako bih preporucio svakom koga zanima/voli programiranje da upise etf.
  3. Kako si dosao do zakljucka da ne mozes da naucis algoritme na netu :D? Sto se tice jezika, ja sam ove "nize" jezike kao sto su assembly/C/C++ mnogo bolje i "more in depth" naucio na netu nego na faxu. Naravno, tu su i knjige, ali za njih treba vise volje/vremena po meni. Ukoliko imas volje i znas engleski i gde da trazis tj. da koristis google, nema ti granice i mozes dobiti sasvim solidnu bazu na netu.
  4. Fax/master u programiranju ti je nesto kao "cherry on the top", jedino u cemu pomaze je veci broj poziva za intervjue. Portfolio i naravno skill su glavni faktori koji odlucuju da li ces dobiti posao ili ne. Mnogo vise mozes sam da naucis na internetu nego na faxu, pod uslovom da zelis to naravno. Internet je skola za programiranje i verujem da bi ti svako ko je zavrsio neki programerski fax ovo isto rekao. Fax moze da te usmeri ukoliko si newbie u IT svetu, ali ako si vec usao u programerske vode ili imas neko druga koji se time bavi, po meni nema potrebe za masterom.
  5. #1 Acc: 14545 achievement poena, Invincible/Mimiron's Head, 3x100 na Frostmane alliance, 9x100 i 2x90 na TarrenMill horde Sva 3 lika na alijansi su 2.4k+ rated u 3s areni i imaju full pvp gear iz ove sezone. Mounte/petove i ostala cuda mozete videti na sl. linkovima: http://www.maskedarmory.com/anonymous-wow-armory-profile-333990.html http://www.maskedarmory.com/anonymous-wow-armory-profile-333991.html http://www.maskedarmory.com/anonymous-wow-armory-profile-333992.html Sto se tice likova na TarrenMill horde, oni su low ilvl i njih sam izlvlovao samo zbog Legion-a, ali sam u medjuvremenu odustao od WoW-a. Account je uplacen do 9/8/2016 cena je 100evra - za dodatna pitanja PM
×
×
  • Create New...