Jump to content

0ki

Level 1
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-4 Nije se snašao

2 Followers

About 0ki

Recent Profile Visitors

1,816 profile views
  1. ponavljam, nece se desavati ukoliko, moja pretpostavka je da imas potencijalno imba item koji postaje imba onog momenta kada mu re-roll-ujes 1 stat ali on tada postaje account bound. u svakom slucaju, account bound itemi znamo sta su, a potencijalno dobri ce se prodavati i dalje na AH ili po forumima i to.. nadam se da ce pattern u roll-anju ostati isti kao i kod trenutnog kraftovanja gde stvarno pojma nemas kako ce nesto da ti se izrola [ hellfire ring ili bracers..sta god gde se koristi demonic essence ] mada u sustini unid mempo ce menjati helm of command unid i imati svoju cifru itd.. uvek ce toga biti..gold je ovih dana oko 2.00 2.20 i cena svih unida je drasticno pala tako da su ljudi shvatili da je vise isplativo farmati paragon lvl-e nego loviti u mutnom po tim unid-ima i budziti se jos vise jer za time realno nema potrebe [ mislim na nas koji mp10 igramo lako bez problema ]
  2. Pa poenta i jeste da ce ti enchantovani biti account bound dakle nece se moci kupiti nista na AH od tih "nabudzenih" re-roll-ovanih itema. Za sada je takva informacija.
  3. A sta tebe boli kurac sta ja mislim ? Na kraju ako ne shvatas kakve to veze ima i na koji nacin utice na drugi gameplay - nije ni vazno.
  4. Ma ako im je verovati ovo ce biti zaista druga igra. Pre svega zbog te itemizacije i mogucnosti da pravis sto vise BOA itema. Tako ce AH i da "umire".. Dosta vise tih kreditna kartica igraca.. Svi "dobri" nisu u stvari dobri igraci vec vezare koji imaju kinte. Pre svega onaj degen Cro... On je najveci degen od svih streamera ikada. Chak je Christaras bio car koji je vario sve vreme i psovao i zajebavao se sa DH-om kada je to bilo popularno.. Svi oni imaju u svakom momentu jedno 500-1000e da sabiju na neki "imba" item.. E sada se to nece desavati nadam se..
  5. cool.. ja sam bio top 100 pvp wizard ok je on ali mi je dosadio.. jbg..
  6. Pa koliki ti je ehp ? daj link nisam video profil.. btw ta inna je za wizarde i ona inace kosta premnogo kada ima vit.. ok je to za 600m
  7. Evo i mene. monk 188k unbuffed mp10 bla bla http://www.diabloprogress.com/hero/oki-1712/Pogana/15709217
×
×
  • Create New...