Jump to content

Zdravko34

Level 1
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Zdravko34

  • Birthday 01/10/1993

Kontakt podaci

  • Skype
    Zdravko_Pasat

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    League of Legends

Recent Profile Visitors

1,212 profile views
  1. Kupujem lol euw account sa sto vise heroja (skinovi, rating, rune manje bitni).

  2. Jako mi je cudno da ovaj topic nema komentra i da sva mesta za ucestvovanje u turniru nisu vec popunjena. Misljenja sam da ovaj topic treba da privuce vecu paznju.Toliko ljudi igra lol, a tako malo interesovanje. Ja sam mislio da su LAN turniri najinteresantiniji deo igranja igre ovog tipa i nesto sto svi mi igraci sa nestrpljenjm ocekujemo. Zar nije tako?
  3. Zaboravio sam da dodam da imam solidan account na EUW koj mogu dati uz doplatu u koliko to nekome odgovara. 60ak heroja, 20ak skinova, sve core rune. U silveru I je ali za par dana ubacicu ga u gold. U koliko ne ode na razmenu, i uzmem acc samo za kes, prodavacu ovaj account, tako da i zainteresovani za to mogu da se jave.
  4. Kupujem LOL EUW account. Bitno mi je da ima sto vise heroja, skinovi, rating i rune me manje interesuju. Iskljucivo od prvog vlasnika. Ponude na PM, Skype: Zdravko_Pasat ili Mob: 062/ 8-138-607
  5. Kupio sam 2 accounta. Sve je proslo u redu. Pohvle
  6. Kao sto kaze ime topic-a, kupujem GW2 account. :) Nije mi bitno kakav je acc (ima li likova, golda, link sa gw1 ili nema), bitna mi je samo cena. kontakt - Skype: Zdravko_Pasat Mob: 062/8-138-607 Iz Nisa sam pa je pozeljno da je neko iz okoline da mozemo da se nadjemo za razmenu, preko post net-a unapred saljem samo proverenim clanovima foruma sa dugim stazom ovde.
  7. Oko 70 heroja, skinovi u vrednosti od oko 30e, nije igrano u sezoni 3 [mozda par game-ova samo] tako da onaj koji je zainteresovan ima fresh start. :) Prednost imaju zamene za gw2. Za vise informacija pm, Skype: "Zdravko_Pasat" ili mob. 062 / 8 138 607. Ja sam iz Nisa pa je pozeljno da je neko ili iz istog grada ili okoline da mozemo da odradimo razmenu face to face.
×
×
  • Create New...