Jump to content

Leksinho

The X
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Leksinho

Recent Profile Visitors

1,584 profile views
  1. Svi vi koji se raspitujete pa vas nema citavu vecnost da procitate poruku i odgovorite jebem majku po sred picke kreteni jedni retardirani.
  2. Prodajem jako dobar wow legion account,na akauntu se nalaze sledeci characteri: http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Leksander/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Leksoni/simple Prvi sam vlasnik i uz account dobijate vanilu,TBC i WOTLK diskove,cata,MoP,WoD i legija su digital upgrade...Hunter je main 110 level spreman za mythic raidovanje,a priest je alt 110 level tek izlevelovan i ima po koji item iz hc instanci,na akauntu se nalaze jos i DH lvl 100,DK lvl 93,svi characteri se nalaze na maelstorm serveru,akaunt trenutno nije uplacen ali cu ga uplatiti kad se neko odluci da ga kupi.Razlog prodaje accounta je taj sto zelim konacno da prestanem da igram wow.Akaunt nikada nije bio banovan niti ista slicno i uz njega dobijate i blizzard authentizator.Da ne bih duzio i pisao vise od akauntu i characterima sve imate lepo u armory linku pa pogledajte sve sto vas zanima.Cena accounta je 50 evra,za vise informacija slobodno saljite poruke u PM.
  3. Buraz ja ga prodajem za 100 evra.Mislim da ipak zbog mountova i achi poena vredi bar toliko...i imam dosta titula da ih ne nabrajam sada dosta i retkih i to me vadi a za legacy i fos-ove se slazem da je moglo da bude i vise
  4. Leksinho

    wow acc

    Poslao sam ti mail.
  5. Cena akaunta je 100 evra.Razlog ovako niske cene za ovakav account je takav da zelim konacno da zavrsim sa igranjem wow-a...A i hitno su mi potrebne pare tako da 100 evra je i vise nego sasvim razumna cena cak je i mnogo manja nego sto account vredi.Za sve dodatne informacije pisite mi u PM.
  6. Prodajem jako dobar wow legion account,na akauntu se nalaze sledeci characteri: http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Leksander/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Leksoni/simple Prvi sam vlasnik i uz account dobijate vanilu,TBC i WOTLK diskove,cata,MoP,WoD i legija su digital upgrade...Hunter je main,a priest je alt,na akauntu se nalaze jos i DH lvl 100,DK lvl 93,svi characteri se nalaze na maelstorm serveru,akaunt je uplacen do 06.11.2016.Akaunt nikada nije bio banovan niti ista slicno i uz njega dobijate i blizzard authentizator. Da ne bih duzio i pisao vise od akauntu i characterima sve imate lepo u armory linku pa pogledajte sve sto vas zanima.Za vise informacija saljite poruke u PM,zamene ne prihvatam,samo ozbiljne ponude.
  7. Jesi jos zainteresovan za acc???
×
×
  • Create New...