Jump to content

Blunt

The X
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

Reputation

11 Neutral

1 Follower

About Blunt

Recent Profile Visitors

4,156 profile views
  1. Jel pala malo cijena za ovo sada, jel zna neko?
  2. Manje nepostovanja prema drugim clanovima sa tim recnikom prijatelju. Govorim o programeru Heartharene.
  3. Tesko da ce bilo koga da zajebe za pare sada posle one drame. Mora da krece u ozbiljan projekat sad ako je ovo tacno. Licno mi je dragon jbg, sajt je do jaja.
  4. Slazem se sa Savketom potpuno oko cuvanja legendarnih, dust ce se skupiti i tako i tako. Na kraju ce svima koji igraju na duge staze biti cilj da imaju sve karte. Znajuci Blizzard, izmislice oni opet neki bonus, tipa kao sve murloke ako imas pa dobijes nekog koji nije collectable bla bla... Ja cak ni zlatnog Tinkmastera nisam ubio :P
  5. Oko ponoci kod nas ja mislim. Presao sam sad ovo na NA. Lako kao i do sad sto je bilo, moze sa bilo kojim dekom prakticno. Nego veceras me nesto mrzi da pravim nove dekove sa ovim novim kartama. Ona shamanova bi mogla da se isproba i Djinni.
  6. Mora malo. Nesto ovog tipa: http://www.hearthpwn.com/decks/356520-1st-legend-na-cross-patron-warrior
  7. Nema sanse da propuste da naprave Ulduar i Karahzan jer su teme odlicne, unikatne, a i ljudi su to do sada masovno trazili. Ulduar je sad na tapetu ali i Icecrown Citadel. Neki kazu da ICC ne bi moga da prodje bez death knight koncepta ali ja bas mislim drugacije - da moze da bude uvod i test za ono sto ce da sledi naredne godine. Mogu vec sad preko toga da razrade neke mehanike.
  8. Botovi nikad nisu nestali. Koliko napredni mogu da budu nemate pojma. Medjutim radi se o sofisticiranim custom stvarima koje naprave "strucnjaci" koji to prakticno samo za sebe koriste, ne distribuiraju daleko. To su i dalje najjaci botovi i jako tesko detektabilni.
  9. Takodje. Cijenim HearthArenu ali do neki 80ak posto. Prosto mi ponekad iskustvo kaze ili mozda neki moj stil igre to nametne, da uzmem bas onu drugu kartu koja je odmah iza njihove najbolje predlozene. Kako god, onaj overlay je ekstra stvar kod drafta, ne moras da saltas po browseru non-stop.
×
×
  • Create New...