Jump to content

Arkeol

The X
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-1 Nije se snašao

About Arkeol

Recent Profile Visitors

1,967 profile views
  1. pošto nemam dovoljno postova da da okačim ovo u oglase, postavio sam ovde ponudite mi u inbox
  2. kljuc z_________________________________x
  3. Šta mislite o ovoj konfiguraciji: 1) Procesor - i5-4670k 2) Matična ploča - Gigabyte GA-Z87M-D3H ili MSI Z87-G43 (verovatno ću overklokovati procesor kasnije kada to bude bilo potrebno - pa kakve su ove ploče za overklok) - naravno sve to kupim neko hlađenje 3) Grafička karta - razmišljao sam nešto o GeForce GTX 760 ali mi se nekako čini da su ATI grafičke jako bolje, na primer - gledao sam neka upoređivanja i Radeon HD 7950 je dosta bolja od ove pomenute 4) RAM - sigurno 8 GB brzine 1600 MHz - međutim ne znam koja? dajte neku preporuku 5) HDD - trenutno imam Western Digital 160GB WD1600AAJS-08PSA0 i nije mi trenutno potreban nov... Zadržao bih ga neko vreme Budžet mi je 80 000 hiljada, a za ostatak sam mislio da uzmem napajanje i neko najjeftinije kućište gde bi ovo moglo da stane... Da li može neko da mi da preporuku za kućište, napajanje, RAM i da oceni trenutni procesor i grafiku. Takođe da napomenem da mi neće trebati DVD rezač jer ga skoro i ne koristim, možda jednino kada instaliram Windows a i to može preko USB-a.
  4. Ukoliko neko ima višak Steam Trading Card, a ne treba mu i voljan je da pošalje neka se javi na PP.
  5. Velika je šteta što nisu prošli dalje, no mnogo mi je drago sto su pokazali ostalima, posebno Šveđanima da mi ne sisamo vesla... Nadam se da će biti učesnici na još nekom internacionalnom turniru, naravno uz mnogo vežbe i da nas predstave i u boljem svetlu.
  6. Onda bi bilo ovako po mome grupa A: NiP - Nostalgia - Imaginary Gaming grupa B: VeryGames - Anexis - ALTERNATE grupa C: ESC - Na`Vi - n! grupa D: 3DMAX - Lemondogs - e-Sports.rs
  7. Ono što je sigurno to je da će iz grupe A kao prvoplasirani izaći NiP, dok se za drugo mesto bore Imaginary Gaming i Nostalgia. Što se tiče grupe B, moje mišljenje da dalje prolaze Anexis i VeryGames, dok je grupa C - grupa smrti. Smatram da će dalje da prođu Na`Vi i ESC. A grupa D, odnosno grupa gde igra e-Sports.rs sve je moguće, mislim da će lider grupe biti 3DMAX dok se za drugo mesto bore naši i Lemondogs. Što ne znaci da na drugo mesto ne može da uskoči ekipa LDLC... Nadam se da će da prođu grupe. I ukoliko neko igra Dreamteam na HLTV.org moze da postavi link svog "tima iz snova".
  8. Nakon update-a imao sam nekoliko problema, međutim sada igra radi kao i ranije...
  9. Šta je El Ninjo? (El Niño)
  10. Ujedinjeno Kraljevstvo (Velika Britanija)
×
×
  • Create New...