Jump to content

torbica

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About torbica

  1. Ključ je u Ministarstvu finansija sa svojim grozomornim službenicima. Realno i dalje ima mnoooooooooogo zakonskih ograničenja da čak i ako dođe paypal ti nećeš moći da ga koristiš. Momku je devizna inspekcija lupila kaznu zato što je biznis karticom plaćao domene ili hosting preko, alo! Ovo troje navedenih nisu dovoljno jaki, BoTa ili Mirko Cvetković jedino. Mediji spinuju, pogledaj moje intervjue, nikad nisam najavljivao dolazak baš zbog tih zakonskih sranja.
  2. pozdrav mojim drugarima sa KLAN RUR foruma, ostali koji su raspoloženi za druženje, uvek dobrodošli na tvitape, žurke, treće smene ili na kafi. torbica.tel
  3. nemoj vi kaži ti, Torbica. najlakše je da kenjaš po forumu i da kukaš da ništa ne valja. šta misliš ko će da "dovede'' paypal? nisi svestan bre da ostale u državi boli kurac i za Internet i za paypal i za tebe i za mene. umesto što zasipate Istoka govnima, zaspite Ministarsvo finansija, kod njih je 90% svih usranih propisa.
  4. cool, ali čemu ? smej se i meni jel sam učestvovao u tome. Jel i ovo smešno? http://www.digitalnaagenda.gov.rs/emoguca-misija-blog/sprema-se-paket-zakona-za-olaksavanje-poslovanja-putem-interneta/
  5. Ko je taj torbica? Ja sam. Prso sa mozgom. Tviter je meni isto što i vama ovaj forum. #trecasmena. Sledeće godine se iseljavam iz Srbije. 4 banke, mnogo je. Pokušao da promenim više puta malo u Srbiji nešto, zadnji put poslednjih 12 meseci ali džaba. Istok takođe, na svoj način. Čupavi zna koliko smo se namučili da upeglamo prodaju domena i plaćanje preko neta. Onda pokušaš da promeniš sistem. Ne ide. Daju mrvicu a sa druge strane useru sve. Neko reče treba IT eksperti da pričaju a ne Istok. Koji IT eksperti? Pitajte Aškovića da li ima IT eksperata. Što se pljuvanja političara tiče: Jasna Matić je napravila eZakazivanje. Ne znate koliko morona je ona morala da ubedi da bi se to implementiralo. Oliver Dulić je ubacio usluge naručivanja i zakazivanja u republički geodetski zavod. Dinkić je izgurao ukidanje muzičkog dinara. Ja vas pitam gde su ostali političari? Ima ih desetak hiljada na različitim nivoima i oni jebu majku. I niko ih ne zna. Na primer ovi debili iz skoro 40 opština koji nisu se spremili za bujice sa kojekakvim glupim izgovorima. Gde su kreteni iz RZZO i Ministarstva zdravlja, zbog kojih deca i ljudi umiru zato što su ih birokrate otpisale... Elem, zaradio sam gastritis previše sam ispravljao krivu Drinu. Istoka volim i neopravdano ga pljujete.
×
×
  • Create New...