Jump to content

Destruction*

The X
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Destruction*

  1. Dodji slobodno, ostala su jos 2 cevapa i 1 limenka piva x ) :P
  2. Hvala hvala :P :D, sledeci put ce biti bolje ;)
  3. Nisam kuci ovih dana pa zato nisam editovao desavanja na kupu, uglavnom klan ENTiTY je ocekivano osvojio Beotel kup, u finalu su savladali odlicnu ekipu SCUMBAG, dok je u borbi za 3. mesto ekipa FUSE pobedila ekipu 4 Priboj. Zelim da se zahvalim svim ekipama koje su ucestvovale kao i ljudima iz organizacije, nadam se da ce sledeci kup biti jaci i bolji u svakom pogledu! Sav info u turniru mozete pogledati http://forum.beotel.net/viewforum.php?f=28 Veliki pozdrav! :)
  4. Grupa C ENTiTY vs SCUMBAG - de_dust2 16:14 SoM Gaming vs EA Subotica - de_dust2 13:16 ENTiTY vs SoM Gaming - de_train 16:0 SCUMBAG vs yourfans - de_train 16:5 ENTiTY vs yourfans - de_tuscan 16:1 SCUMBAG vs EA Subotica - de_tuscan 16:6 ENTiTY vs EA Subotica - de_inferno 16:5 SoM Gaming vs yourfans - de_inferno 16:10 EA Subotica vs yourfans - de_nuke 16:9 SCUMBAG vs SoM Gaming - de_nuke 15:15 Grupa D HERz vs NOTENGOD1NERO - de_dust2 16:6 Gusari vs oW - de_dust2 16:9 HERz vs Gusari - de_train NOTENGOD1NERO vs Stari Grad - de_train 16:5 HERz vs Stari Grad - de_tuscan 16:5 NOTENGOD1NERO vs oW - de_tuscan 16:2 HERz vs oW - de_inferno 16:2 Gusari vs Stari Grad - de_inferno 16:6 oW vs Stari Grad - de_nuke 11:16 NOTENGOD1NERO vs Gusari - de_nuke 16:2 Tabele nakon odigranog grupnog dela: Iz grupe A, prolaz su obezbedili ekipe FreaksON i 4 Priboj, a iz grupe B ekipe eXperience i FUSE, sve cestitke ekipama na prolazu, srecno u nastavku takmicenja! Iz grupe C, prolaz su obezbedili ekipe ENTiTY i SCUMBAG, sve cestitke ekipama na prolazu, srecno u nastavku takmicenja! 1 / 4 finale i 1 / 2 finale se igra 25.04. Finale i mec za 3. mesto se igra 26.04.
  5. Grupa A: PlatoPlus vs FreaksON - de_dust2 1:16 4 Priboj vs exclusive - de_dust2 16:4 PlatoPlus vs 4 Priboj - de_train 5:16 FreaksON vs SbL - de_train 16:0 PlatoPlus vs SbL - de_tuscan 16:3 FreaksON vs exclusive - de_tuscan 16:9 PlatoPlus vs exclusive - de_inferno 16:6 4 Priboj vs SbL - de_inferno 16:0 exclusive vs SbL - de_nuke 16:7 FreaksON vs 4 Priboj - de_nuke 16:10 Grupa B: FUSE vs CL - de_dust2 16:11 eXperience vs Gather.team - de_dust2 16:4 FUSE vs eXperience - de_train 13:16 CL vs NBG - de_train 16:1 FUSE vs NBG - de_tuscan 16:1 CL vs Gather.team - de_tuscan 16:0 (ekipa Gather.team napustila mec) FUSE - Gather.team - de_inferno 16:8 eXperience vs NBG - de_inferno 16:1 Gather.team vs NBG - de_nuke 16:13 CL vs eXperience - de_nuke 14:16
  6. Snimak mozete pogledati ovde http://livestre.am/IAXG Hvala sto ste bili uz nas, nadam se da ste se dobro zabavili! :D :D :D Grupe: Satnice za 20.04.2011 - Grupa A i B! Satnice za 21.04.2011 - Grupa C i D! Napomena: Ukoliko se mecevi zavrse ranije ekipe mogu odma' da udju na server na kome igraju i da pocnu mec!
  7. Zreb za izvlacenje grupa ce biti sutra vece u 21h, uzivo prenos preko http://www.livestream.com/beotelcup !!!
  8. UPLATE SE RACUNAJU DO SUTRA DO 15h (jer do tad mogu da proverim u banci ko je uplatio)!!! Koliko bude ekipa, sa toliko ce se igrati s obzirom da je moguce da ce biti recimo 21 ili 22 ekipe (bice 4 grupe najverovatnije)!!! Sutra vece u 21h izvlacenje grupa, bice okacen link za uzivo pracenje!
  9. Od 09.04. sve ekipe koje su se prijavile a nisu uplatile novac mogu to da urade do 18.04., s tim da ekipe koje prve uplate novac sigurno igraju!
  10. Moze naravno, evo sve imas ovde http://forum.beotel.net/viewtopic.php?f=28&t=3634
  11. Grupe A, B, C i D se igraju u sredu 20.04. Grupe E, F, G i H se igraju u cetvrtak 21.04.
  12. S obzirom da su popunjena 32 mesta, rok svim ekipama za uplatu novca je do 09.04. ukoliko ne uplate do tada novac, gubi se slot i ulazi prva ekipa koja se nalazi ispod crte i tako redom!
  13. Evo otprilike kako ce sve ovo izgledati: Raspored grupa: Kostur ukrstanja: Napomena: Tabelarni prikaz grupa, kao i kostur ukrstanja ce se editovati i upisivati u ovom postu kako takmicenje bude odmicalo.
  14. Ty, ostalo je jos 5 - 6 mesta za prijave...
  15. Sve informacije imas ovde http://forum.beotel.net/viewforum.php?f=28
  16. Vidi ga djape sto se javio, pa to mogu i ja tebi da kazem , salim se, hvala, nego ima jos cini mi se 6 - 7 slobodnih mesta za ucesce, tako da vas jos jednom pozivam da se prijavite na kup i doprinete kvalitetu!
  17. Bizana, nemoj tamo pred kup da se desi kad te budem zvao da sudis, pa da mi kazes kako imas "neodlozne" obaveze
  18. Ali najvise volim ove sto uvek pre kupa nude pomoc a kad zatreba onda ih nigde nema :P, salim se naravno, dogovoricemo se, prvo prijavi ekipu pa onda da vidimo kako jos da nam pomognes, mada ti je ljuj saopstio gde bi tvoja pomoc dobrodosla :D
  19. Tako je mak1 steta sto se nisi ukljucio sa mnom u organizaciju :P, nadam se da se vidimo na kupu! ^^ Ekipe koje su potvrdile ucesce http://forum.beotel.net/viewtopic.php?f=28&t=3634
  20. Jos nesto da dodam, s obzirom da se radi o online kao i non steam kupu, 100 % mogu da garantujem da ekipe koje budu ucestvovale su proverene sto se tice cita, neke su ranije ucestvovale, neke ce tek sad prvi put ucestvovati, ali ponavljam sve ekipe su proverene, kako od strane mene, tako i od strane jos nekoliko ljudi koji poznaju ekipe koje ce ucestvovati, jer ce ako ne i svih 100 % ekipa, onda 90 % igrati preko stima a i iz igraonice jer su skoro sve ekipe = LAN ekipe, tako da nema potrebe da mislite da ce neko paliti cit, a i na svakom mecu ce biti obezbedjen hltv, da igraci ne bi morali zasebno da uploaduju svoje demoe. Ponavljam, ovo ce biti izuzetno ozbiljan kup, potrudicemo se da organizacija bude na sto vecem nivou, za nagrade nema razloga da se brinete, bice uplacene, znaci niko nece biti ostecen, ovde se ne radi o nekom pocetnickom online kupu sa ljudima koje ne poznajete, vec o ozbiljnom kupu, a i mozete primetiti da su se za sada prijavile ekipe koje su poprilicno zastupljene na lan sceni. Ovo sam napisao iz razloga zato sto sam primetio da ozbiljnije ekipe ne zele da se cimaju oko nekih "slj" online kupova, tacno je da nagradni fond mozda nije dovoljna motivacija za neke jace ekipe, ali ovo nam je prvi ovakav kup i ako uspe, a nadamo se da hoce, sledeci ce biti jos bolji i kvalitetniji, sa vecim nagradnim fondom, a igrace se preko steama, s tim sto ce se recimo polufinale i finale organizovati u lanu! Toliko, pozdrav! :D
  21. Opusteno sink, svakome se desi :P ^^
  22. Pozdrav drugari! Pre svega zelim da se zahvalim Bojanu sto nas reklamira i na neki nacin promovise nas vec sada tradicionalni kup koji se odrzava vec 4 godinu zaredom i doslo je vreme kada hocemo da sve ovo podignemo na 1 visi nivo, kako u pogledu organizacije, tako u pogledu ekipa! Ovo nam je test koji cemo pokusati da resimo uspesno, kako bi u septembru organizovali jos veci i kvalitetniji kup, sa vecim nagradama i kvalitetnijim ekipama! Bilo bi nam izuzetno drago kada bi se prijavile ekipe koje su vec odavno prisutne na lan CS sceni i na taj nacin podigle kvalitet kupa i na neki nacin motivisale ostale ekipe da se u sto vecem broju prijave! Za sad imamo potvrdu da ce klan Entity nastupati na nasem kupu, tako da ocekujemo prijavu jos nekoliko jakih ekipa! Kao sto gore pise, sve informacije mozete pogledati na nasem forumu, a i mozete ovde pitati sta god vas interesuje, ja cu narednih 20ak dana biti non stop aktivan na forumu! Pozdrav i nadamo i nadamo se da ce biti jos jakih ekipa na spisku prijavljenih ekipa!
×
×
  • Create New...