Jump to content

THE KRLE

The X
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Reputation

11 Neutral

About THE KRLE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Stvarno ne znam zasto ti je mali fps...........sa ovom konfiguracijom minimum 300 fpsa
  2. Vreme je da se uzme novi telefon i dvoumim se izmedju par telefona, pa bi mi pomoglo ako bi neko mogao da napise svoja iskustva ako poseduje neki od njih :D U pitanju su : Lg g6,huawei p10,honor 9 i eventualno samsung galaxy s8 ili iphone 7+ ali to zavisi od finansija. Gledao sam na netu reviewe ali zelim da cujem i necije licno iskustvo :) Hvala unapred.
  3. THE KRLE

    Teretana topik!

    Onda sam ja pogresno skontao :D pa i ja sam izbacio gazirano,junk food i slatko sam sveo na minimum... cilj mi je da odem na 90kg do leta...kontam da cu uzeti neki sagorevac. Ovaj musclepharm l -carnitin deluje okej... btw jel zna neko gde moze da se uzme optimum nutrition gold standar whey? Po mogucnosti online posto ne zivim u bg :D
  4. THE KRLE

    Teretana topik!

    Svaka cast :) Ja sam isto krenuo pre mesec dana u teretanu i super mi je.Osecam se dosta bolje i zivlje. IDem 3 puta nedeljno u teretanu i u medjuvremenu ako upadne fudbal jednom ili dva puta tokom nedelje. Kako si uspeo da za mesec dana skines 10 kg,ja uspeo samo 5 :(?
  5. THE KRLE

    Teretana topik!

    Jel moze neko da ostavi link od nekog pouzdanog web shopa sto se suplemenata tice?
  6. imam neki osecaj da sam se jako zajebao sto sam krenuo da igram japanske battleshipove :D ovi nemacki battleshipovi siju ali me mrzi da krenem s njima
  7. THE KRLE

    Domaci WW2 front

    NE kazem da smo trebali da im bacamo ruze na tenkove ali kao sto dule kaze bolje bi nam bilo da smo ga izbegli. Na kraju krajeva i da smo ostali sa silama Osovine,koga boli briga danas se niko i ne obazire na to...sve te drzave zive bolje od nas i pece ih pen*s za istoriju, A vi i dalje ljubite onog bravara iz Hrvatske sto nam je unistio zemlju i nakon rata ujedinio sa bracom hrvatima i muslimanima i ostalom jugoslovenskom bracom.
  8. THE KRLE

    Domaci WW2 front

    Pa mogli smo izbeci ww2 da nisu izveli drzavni udar i da nisu srusili vladu. Nego mi Srbi se pravimo pametni pa se deremo po ulicama Bg-a bolje rat nego pakt,bolje grob nego rob,I posle za 4 godine rata zivote izgubi preko milion ljudi.
  9. THE KRLE

    Domaci WW2 front

    Moguce da je Alija jer je u to vreme imao 18 godina kada se osnovala 13. SS Handzar divizija. A na drugoj slici je Herman Gering ne ?
  10. THE KRLE

    Dota 2 - 7.00

    Ne znam...meni je ovo sve vise i vise pocelo da lici na lol.
  11. jesi realan da prodajes private acc ?:D
×
×
  • Create New...